Referans Bahçeşehir Projesi'nden Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0,64 Faizli, 180 Ay Vadeli Konut Kredisi İmkanı!

İstanbul'da yapılan önemli konut projelerinden olan Referans Bahçeşehir projesinde hem inşaat hem de satışlar hız kesmeden devam ediyor.
Referans Bahçeşehir Projesi'nden Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0,64 Faizli, 180 Ay Vadeli Konut Kredisi İmkanı!

İstanbul'da yapılan önemli konut projelerinden olan Referans Bahçeşehir projesinde hem inşaat hem de satışlar hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında yüzde 10 peşinat ödeyenlere 12 ay ödemesiz dönemin ardından 180 ay vadeli, aylık yüzde 0,64 faizli konut kredisi imkanı ile ev sahibi olma imkanı veriliyor.

İstanbul'da yapımı devam eden önemli konut projelerinden olan Referans Bahçeşehir'de inşaat ve satışlar devam ediyor. 26.000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılan projede 463 konut ve 34 ticari ünite inşa edilecek.



METREKARE FİYATI 4.750 TL'DEN BAŞLIYOR



Referans Bahçeşehir'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında yapılan lüks konutların satışları da hız kesmeden devam ediyor. 64 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutların yer aldığı Referans Bahçeşehir'de metrekare fiyatları 4.750 TL'den başlıyor.



KÜÇÜK BİR ŞEHİR KURULUYOR



Proje kapsamında kapalı yüzme havuzları, basketbol sahaları, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, açık sinema alanı, dinlenme terasları, peyzaj havuzları, yeşil örtülü bahçe düzeni yer alacak. Cadde üzerinde 34 adet ticari ünitenin yer aldığı proje tamamlandığında küçük bir şehir kurulacak. Proje 2021 Aralık ayında bitirilip teslim edilecek.



Lokasyon olarak çok büyük avantajlara sahip olan Referans Bahçeşehir TEM Otoyolu'nun yanıbaşında bulunurken Marmaray, Metro hattı, İstanbul Havalimanı gibi merkezlere de oldukça yakın bir konumda bulunuyor.



Emlak365.com