Şaka değil en düşük fiyat 51.000 TL! Halk Bankası krediye uygun kullanılmayan daireleri satacak

Halk Bankası kullanılmayan, boş konumda olan ve krediye uygun daireleri satışa çıkardı. En düşük fiyatın 51.000 TL olduğu listede illere göre daha yüksek fiyatlarla da konut bulmak mümkün.
Şaka değil en düşük fiyat 51.000 TL! Halk Bankası krediye uygun kullanılmayan daireleri satacak

Emlak365.com - Halk Bankası da diğer bankalar gibi kendisine ait olan ve kullanılmayan konutların satışları için resmi sitesi üzerinden duyurular yayımlıyor. Bankanın 5 Mayıs Perşembe günü yayımladığı ve ihale süreci önümüzdeki haftaya kadar devam edecek olan konut satışlarında ise çok düşük fiyatlı ilanlar bulunuyor.

Banka gayrimenkulleri kapsamında konut almak isteyenler için peşinat ödemesi sonrası kredi imkanı da sunan bankanın hem güncel konut satış duyurularını hemde konut kredisi olanaklarını hatırlatıyoruz.

51.000 TL'YE SATILIK APARTMAN DAİRESİ KARDEŞİNİZ OLSA BU FİYATA SATMAZ

Halk Bankası'nın Gayrimenkul Satış Sayfası üzerinden ilan edilen satış duyurularının ilk sayfasında; Bursa, Diyarbakır, Yalova, Erzurum, Mardin, Giresun, Ağrı, Ankara ve Bitlis için ilanlar bulunuyor. Listenin geri kalan kısmında ise yurdun hemen hemen her bölgesi için satış ilanı var. Emlak365.com olarak bizler ilk sayfada yer alan konut satışlarını sizlerle paylaşıyoruz. Listenin tamamına ulaşmak isteyenler yada kendi şehirleri için arama yapacaklar bankanın gayrimenkul satış sayfasını ziyaret edebilirler.

Fiyat Listesine Bakmak İsteyenler

Şaka değil en düşük fiyat 51.000 TL! Halk Bankası krediye uygun kullanılmayan daireleri satacak

HALKBANK'TAN KONUT ALMAK İÇİN NELER YAPILMASI GEREKİYOR?

Halk Bankası üzerinden konut almak isteyenler için yapılması gereken sıralı işlemler var. Bankanın web sitesi üzerinden satılık konut duyuruları arasında kendisine uygun ev bulanlar başvuru yapmaya karar verdiklerinde banka şubesine gidecekler.

Banka şubesinde satılık konut için başvuru yapmak istediklerini ifade edecek olan vatandaşlar şubede tüm işlemleri tamamlayacaklar. Daha sonra online işlemler üzerinden teklif verebilecekler yada konutlara verilen teklifleri görebilecekler. İhale süreci sonunda en yüksek teklifi verenler ile bankanın konut satışlarıyla ev sahibi olabilecekler. Yukarıda tabloda da görüldüğü gibi birçok konut ilk teklif fiyatı üzerinden satılıyor.

KONUT KREDİSİ İMKANI DA BULUNUYOR

Halk Bankası'nın satılık konutlarından birisini beğenenler teklif vermek istediklerinde ve peşin paraları olmadığı durumlarda bankadan konut kredisi başvurusu yapabilirler. Konutun ve başvuru yapan kişinin konut kredisi kullanımına uygun olması durumunda banka konutları taksitli ödeme planıyla alınabilir. İstekliler Halk Bankası'nın yüzde kaç faiz oranıyla 120 ay vadeli konut kredisi sağladığını kişiye özel sunulan faizlerle öğrenecekler. Kredi başvuruları da şubeye yapılacak.