Satılık tarla arayanlar! Milli Emlak Müdürlüğü 11.000, 16.000, 20.000 TL'ye satıyor

Balıkesir Manyas Milli Emlak Müdürlüğü bir duyuru ile 25 adet arsa, arazi, tarla ve ham toprak satışı yapacağını duyurdu. Satılık gayrimenkuller için fiyatlar 11.000 TL'den başlıyor.
Satılık tarla arayanlar! Milli Emlak Müdürlüğü 11.000, 16.000, 20.000 TL'ye satıyor

Devlete ait olan tarım arazileri, tarlalar milli emlak müdürlükleri tarafından satılmaya devam ediyor. Yayımlanan son ilan Balıkesir için olurken 11.000 TL'den başlayan fiyatlarla dev tarım arazileri almak mümkün olacak.

MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN SATILIK TARIM ARAZİLERİ

Manyas Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan duyuruda; Boğazpınar Mahallesi, Kapaklı Mahallesi, Hekim Mahallesi, Hacıyakup Mahallesi, Necip Mahallesi, Bölceağaç Mahallesi, Peynirkuyu Mahallesi, Kocagöl Mahallesi, Hamamlı Mahallesi, Darıca Mahallesi, Kızık Mahallesi, Doğancı Mahallesi ve Değirmenboğazı Mahallesinde tarla satışı yapacak.

Tarlaların tamamı imarsız durumda ve her arazi tam hisseli olarak satılacak. Listede yer alan gayrimenkullerin birçoğu tarla cinsinde, ham toprak ve ham arazi ile çalılık da bulunuyor. Arazilerin yüz ölçümleri en düşük 399 m2'den başlıyor. Listede 11.060 m2 büyüklükte tarlalar da yer alıyor.

Fiyat Listesine Bakmak İsteyenler

Balıkesir ili Manyas ilçesinde yer alan tarlalar ile ilgilenecek olan vatandaşlar başvurularını aşağıda yer alan tabloya göre yapacaklar. Tabloda arazilerin özellikleri ve m2 fiyatları ilan edilmiş durumda.

Satılık tarla arayanlar! Milli Emlak Müdürlüğü 11.000, 16.000, 20.000 TL'ye satıyor

Kurum yayımladığı tablonun yanında ayrıca kısa bir açıklamada bulundu. Açıklamasında arazilerin satış detayları hakkında bilgi veren Manyas Milli Emlak Şefliği "Yukarıda belirtilen taşınmazların satış / kiralama ihaleleri, 2886 Sayılı Kanunun 45 nci maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile Manyas Milli Emlak Şefliğinde (Manyas Milli Emlak Şefliği, Çarşı Mah. Cumhuriyet Cad. No:9 Manyas /BALIKESİR adresinde) toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır." bilgilerini verdi. Vatandaşlar bu açıklama kapsamında başvurularını tamamlayacaklar.

İhale işlemleri 15 - 16 Haziran tarihlerinde yapılacak. Başvuru yapacaklar bu tarihe kadar olan süreçte Manyas Milli Emlak Müdürlüğüne giderek işlemleri tamamlayacaklar.