Şehir merkezinde zemin katta 2+1 boş 93 m2 lojman 190.000 liraya satılacak

Milli Emlak Müdürlüğü'nden gelen son dakika duyurusunda Bilecik Merkez'de yer alan, mülkiyeti kamuya ait olan 93 m2 büyüklüğündeki 2+1 daire satışa çıkarıldı. Daire için 190.000 TL bedel açıklandı.
Şehir merkezinde zemin katta 2+1 boş 93 m2 lojman 190.000 liraya satılacak

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 4 adet gayrimenkul satışı yapacak. Kurum Bilecik Merkez ilçesi İsmetpaşa Mahallesinde daire, İstasyon Mahallesinde ve Çakırpınar Mahallesinde Arsa, Kendirli Köyünde ise ham toprak satışı yapacak.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIK ARSA, ARAZİ, DAİRE

Bilecik İl Milli Emlak Dairesi tarafından yayımlanan duyuruya göre; satışı yapılacak olan dairenin büyüklüğü 93 m2. Daire bulunduğu yapının zemin katında yer alıyor. Kimsenin yaşamadığı konut boş konumda ve 190.000 TL ile ihale edilecek.

Konut imarlı arsa satışı için başvuru yapacak olanlar için kurum şu bilgileri verdi. Konut imarlı arsa Bilecik Merkez İstasyon Mahallesinde bulunuyor 723 / 4 ada parsel numarasında konumlu arsa 603 m2 büyüklüğünde. Tam hisseli arsa için kurum 121.000 TL muhammen bedel belirlemiş durumda.

Bir diğer gayrimenkul ise imarsız arazi sıfatında. Bu arasi Merkez İlçesi Çakırpınar Köyünde yer alıyor. 158 / 2 ada parsel numarasında bulunan arazinin m2 büyüklğü 210 olarak açıklandı. Tam hisseli arazi için kurum 32 bin TL muhammen bedel açıkladı.

Listede yer alan son gayrimenkul ise Kendirli Köyü 158 / 16 ada parsel konumunda bulunan arazi. Bu arazi ham toprak vasfında ve tam hisseli. İmarsız durumda bulunan arazi için 6 bin 500 TL muhammen bedel belirlendi.

Şehir merkezinde zemin katta 2+1 boş 93 m2 lojman 190.000 liraya satılacak

Yukarıda yer alan tablo Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığınca hazırlandı. Kurumun web sitesi ve basın ilan kurumu internet sayfasından ulaşılan bu tabloda tüm gayrimenkullerin özellikleri ve fiyatlar bildirildi.

EV ARSA VEYA ARAZİ ALMAK İSTEYENLER DİKKAT

Bilecik'te devlete ait olan gayrimenkullerin satışları için başvuru yapacak olanlar için kurum bir açıklamada bulundu.

İhale detaylarını açıklayan Bilecik Milli Emlak Dairesi "Taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satışı, karşılarında belirtilen tarih ve saatlerde Bilecik Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü) toplantı salonunda toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır." bilgisini verdi.

14 Haziran tarihinde düzenlenecek ihaleye kadar başvurular kuruma şahsen gidilerek tamamlanacak.