SGK'dan 984 bine merkezde cadde üzeri kombili satılık çatı dubleksi

Aralık ayının en son SGK satılık gayrimenkul ilanları yayımlanmaya devam ederken çok sayıda ilde kelepir fiyatlarla ev sahibi olma ve konut yatırımı imkanı sunuldu. SGK ihaleleri ve gayrimenkul satışı için yeni ilanlar haberimizde...
SGK'dan 984 bine merkezde cadde üzeri kombili satılık çatı dubleksi

Konut yatırımı yapmak ya da ev sahibi olmak istiyorum diyen ancak yüksek fiyatlardan yakınan kişilere yönelik olarak SGK yeni taşınmaz satış ilanlarını yayımladı. Yayımlanan satılık daire ilanları ile hem piyasa fiyatının çok daha altında yer alan fiyatlar hem de hemen teslim konut satışı yapılması yatırımcılara büyük avantaj sağladı. 

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında ev sahibi olmak için fırsat arayan kişilere yeni duyurular yapılırken bu ilanlardan biri de dubleks daire satışı için verildi. Açık artırma sureti ile yapılacak olan ihale kapsamında en yüksek teklifi veren kişi ya da kurum SGK tarafından satışa çıkartılan dubleks daireyi satın alma hakkı elde edecek. 

SGK GAYRİMENKUL SATIŞI: DUBLEKS DAİRE 984 BİN LİRAYA SATIŞA ÇIKTI! 

İlan Gov Tr üzerinden yayımlanan duyuru kapsamında Samsun Merkez'de yer alan dubleks daire açık artırma yöntemi ile satışa sunuldu. Yayımlanan duyuru kapsamında "Kurumumuzca bir borçtan dolayı, haczedilerek satışına karar verilen, aşağıda nitelikleri belirtilen gayrimenkul, yine aşağıda belirtilen esaslar dahilinde 6183 sayılı A.A.T.U.H .Kanuna göre açık arttırma suretiyle satışa çıkarılmıştır" denilerek satış hakkında bilgilendirmede bulunuldu. 

SGK'dan 984 bine merkezde cadde üzeri kombili satılık çatı dubleksi

Açık artırma için düzenlenecek olan ihale ise Denizevleri Mah. 228. Sok. No:6 Atakum/SAMSUN adresindeki Samsun Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 1. Kat 154 nolu salonda yapılacak. 12 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan açık artırma saat 10:30 itibari ile başlayacak. 

Söz konusu taşınmazın ödemesinin peşin yapılacağı belirtilirken ihaleye katılmak isteyen kişilerin 12 Ocak tarihine kadar 73 bin 800 liralık teminat tutarını yatırarak ilgili evrakları teslim etmeleri yeterli olacak.