Siyah- Beyaz Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Siyah beyaz renklerin kullanımıyla elegan ve maskülen bir dekorasyon yaratılabilir. Siyah beyaz ev dekorasyonu için pratik öneriler ve dekorasyon fikirleri!
Siyah- Beyaz Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Siyah beyaz renklerin kullanımıyla elegan ve maskülen bir dekorasyon yaratılabilir. Siyah beyaz ev dekorasyonu için pratik öneriler ve dekorasyon fikirleri!

Siyah aksesuarlar, siyah kilimler, siyah perde da ev dekorasyonlarında oldukça rahat bir biçimde kullanılmaktadır. Dikkat etmemiz gereken nokta siyahın yanında bir renk daha kullanmak gerektiğidir.



Siyah- beyaz ev dekorasyonu nasıl yapılır sorusuna bir cevap bu olabilir. 2015 ev dekorasyon modellerinde öncü olacak olan beyaz rengine birkaç siyah dokunuş daha yaparsanız, enfes bir ev dekorasyonu tasarlamış olursunuz.



Siyah Beyaz Ev Dekorasyonu İçin Nelere Dikkat Edilmeli?



Siyah- beyaz ev dekorasyonu daha çok maskülen ve elegan ev dekorasyon stilini benimseyenler içindir. Dekorasyonda modası hiç geçmeyen renklerden bir tanesi de siyah ve beyaz olmaktadır. Özellikle son zamanlarda açık renk olan mobilyaların göz önünde olması nedeniyle beyaz renk dekorasyon adına daha fazla kullanılmaya başlanmıştır.



Siyah ve beyazı birlikte kullanmaktan hoşlananların çok tercih ettiği dekorasyon sağlayan nesnelere örnek verecek olursak; beyaz tv ünitesi, vitrin takımı, konsol, masa ve sandalye takımları siyah ve beyaz renklerden oluşan koltuk takımları verilebiliriz. Bunlar siyah- beyaz ev dekorasyonu için öneriler arasında sayılabilir.



Siyah Avizeler, Beyaz Fotoğraf Çerçeveleri!



Açık renkler en çok masa, sandalye ve vitrin gibi mobilyalarda kullanılır. Koyu renkler koltukların kenarlarında, ara renk olarak halılarda ve aksesuarlar da tercih edilmekte, bu yüzden siyah beyaz salon dekorasyonu oluştururken kişiler daha çok vitrin takımı, masa ve sandalye gibi mobilyalarda beyaz kullanırken, koltuk takımı, halı gibi aksesuarlarda da siyah rengi tercih etmektedir.



Siyah-beyaz dekorasyonlarda siyah renkli fotoğraf çerçeveleri, siyah avizeler, siyah beyaz perdeler gibi birçok aksesuarlardan faydalanabiliriz. Siyah, beyaz kombinasyonlar her evin şık bir dekorasyona sahip olmasını sağlamaktadır. Bunun için bayanların çoğu seçimini siyah ve beyaz renklerden yana kullanmaktadır.



Beyaz koltuklar, beyaz perdelere yan fon olarak seçilen siyah kadife perdeler, siyah renklere sahip olan orta sehpa, beyaz masanın üstüne örtülen siyah örtü, siyah beyaz renklerdeki biblolar, beyaz ve siyah renkte saksı çeşitleri ile oldukça ilginç dekorasyonlar oluşturabilmektedir. Siyah - beyaz ev dekorasyonu için fikirler arasında bunlarda yer alır.



Salonlarında dikkat çekici bir hava yakalamak isteyen bayanların ilk tercihi olan siyah ve beyaz renklerdir. Salonların daha modern çizgilere sahip olmasını sağlamaktadır. Özellikle siyah renklere sahip olan avize modelleri de salon dekorasyonunu tamamlayan önemli bir aksesuardır.



Dekorasyonda bir uyum yakalamak çok önemlidir. Örneğin halı ve tablo uyumu ya da halı ve perde uyumunda böyledir. Eğer iki renkli bir ev dekorasyonu isterseniz siyah ve beyazın uyumu tabi ki tartışılmazdır.



Emlak365.com