Talih Kuşu Bu Defa TOKİ'den Değil Milli Emlak'tan! 4 Şehirde Krediye Uygun Satılık Ucuz Lojmanlar

4 şehirde Milli Emlak İl Müdürlükleri lojman satışı yapacağını ilan etti. Mart ayı sonu Nisan ayı başında gerçekleştirilecek ihaleler ile satışlar tamamlanacak. Bu şehirlerde ev almak isteyenler ise..
Talih Kuşu Bu Defa TOKİ'den Değil Milli Emlak'tan! 4 Şehirde Krediye Uygun Satılık Ucuz Lojmanlar

TOKİ ile birlikte konut satış duyurularının içerisinde olan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün güncel listesinde 4 ayrı kentte lojman satışı yapılacağına dair ihale ilanları bulunuyor. Kamudan ucuz fiyata konut almak isteyenler için güncel listeleri paylaşıyoruz.

MİLLİ EMLAK'TAN 4 ŞEHİRDE KONUT SATIŞ LİSTESİ

Milli Emlak Genel Müdürlüğünce yayımlanan duyurularda Yalova, Çorum, Ankara ve İstanbul'da lojman satışı olacağı bildirildi.

Satışların ne zaman olacağına hangi ilde kaç gayrimenkul satışı yapılacağı ve ihale başvuru işlemlerine ilişkin kurumlar detaylı bilgiler yayımladılar. Bu bilgileri illere göre sizlerle paylaşıyoruz. Kamudan ev almak isteyenler için o listeler.

Talih Kuşu Bu Defa TOKİ'den Değil Milli Emlak'tan! 4 Şehirde Krediye Uygun Satılık Ucuz Lojmanlar

Çorum Lojman İlanı

Çorum Milli Emlak Müdürlüğü yayımladığı duyurusunda bir adet mesken ile 45 adet gayrimenkulün satılacağını duyurdu. Konuta ilişkin açıklamada bulunan kurum "Satışı yapılacak konut yeni (hiç kullanılmamış) daire olup 3+1 olarak planlıdır. Mutfak dolapları, duşakabin ve kombisi takılmış durumdadır. Dairede kiler mevcuttur. Konut kredisi kullanımına uygundur." bilgisini verdi. Konut için 430 bin TL muhammen bedel açıklandı. İhale tarihi ise 7 Nisan olarak duyuruldu.

Yalova Lojman İlanı

Yalova için yayımlanan duyuruda ise 58 bin 200 TL, 132 bin TL ve 851 bin TL'ye taşınmaz satışları yapılacağı açıklandı. Ayrıca kurum bir adet tarım arazisini ise iki yıllığına kiralayacak.

Ankara Lojman İlanı

Ankara'da satışı yapılacak olan lojman sayısı 43 olarak duyuruldu. Söz konusu konutlar zemin kat ile 3 kat arasında değişirken tamamı 10 m2 ile 141 m2 arasında değişen büyüklüklerde. Lojmanlar için belirlenen fiyatlar ortalama 300.000 TL ile 600.000 TL arasında değişiyor. Çankaya'da bulunan lojmanlar için 30 Mart tarihinde ihale düzenlenecek.

İstanbul Lojman İlanı

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı yayımladığı duyurusunda 91 m2, 46 m2, 55 m2 dairelerin satılacağını açıkladı. Devlete ait olan bu daireler 7 Nisan tarihinde düzenlenecek ihale ile elden çıkarılacak. Daireler için belirlenen fiyatlar ise 500 bin TL, 230 bin TL ve 210 bin TL olarak duyuruldu.

LOJMANLARI ALMAK İÇİN

Tüm duyurulara ön başvuru kılavuzuna milli emlak müdürlüğü sitesinden ulaşabilirsiniz. Lojmanlar için ayrıca kurumların ihale birimlerine giderek şartname alınması ile başvuru yapılabilir.