Tam hisseli boş konut alanı imarlı hazine arsaları! Şehir merkezi m2 satış fiyatları

Şehir merkezinde devlete ait olan arsaları almak isteyenler için ilan edilen fiyat listelerine dair son tablo Yozgat için geldi. Yozgat'ta kent merkezinde hazineye ait imarlı arsalar satışa çıkarıldı.
Tam hisseli boş konut alanı imarlı hazine arsaları! Şehir merkezi m2 satış fiyatları

Çevre Bakanlığı'nın kent merkezlerinde konut imarlı arsaları ucuza satışa çıkaracağını açıklamasının ardından kamu arsalarının satış ilanlarına ilgi arttı. Geçmişten itibaren devam eden Milli Emlak hazine arsası satış ilanları artık hem firmalar hemde şahıslar tarafından daha yakından takip ediliyor.

Milli Emlak Müdürlüklerinin il müdürlüklerinden gelen duyuruların takip edilmesinin en önemli nedeni ise fiyat tabloları. M2 - Fiyat Tabloları emlak piyasasının çok altında rakamlardan oluşabiliyor. Bu durumda vatandaşlar çok daha uygun fiyatlarla arsa almış olabiliyor.

YOZGAT'TA KENT MERKEZİNDE KONUT İMARLI ARSALAR

Bu kapsamda bizlerde emlak365.com olarak konut satış ilanlarına ilişkin listeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Milli Emlak tarafından ilan edilen güncel duyuruları emlak haberleri kategorimizde sizlere aktarıyoruz. Bu haberimizde de haziran ayı ortasında ilan edilen ve Yozgat'ta bulunan arsaların satış duyurusundan oluşuyor.

Son İlana Göre;

Yozgat Milli Emlak Müdürlüğü hem kurumun anasayfasında hemde Basın İlan Kurumu (ilan gov tr) adresinde yer alan duyurusunda 6 adet arsa satışı yapacağını duyurdu. Bir tablo hazırlayan ve m2, muhammen bedel, arsaların konum bilgileri ile özelliklerini paylaşan Milli Emlak Müdürlüğü satışların nasıl ve ne zaman olacağını ilan etti.

Satış Tablosu

Konut imarlı kent merkezinde yer alan arsalar için ilan edilen satış tablosu şekilde;

Tam hisseli boş konut alanı imarlı hazine arsaları! Şehir merkezi m2 satış fiyatları

Söz konusu tablo ile birlikte açıklamada bulunan Yozgat Milli Emlak Müdürlüğü "Yukarıdaki tabloda belirtilen taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri Karatepe Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:57 Merkez/Yozgat adresinde bulunan Yozgat Valiliğinin 1 .katında hizmet veren Milli Emlak Müdürlüğü, Müdür odasında toplanacak komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır." ifadelerini paylaştı. İhaleye katılacak olanlar bu bilgiler ışığında başvurularını yapacak, açık artırmaya dahil olup tekliflerini sunacaklar.

MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ARSA SATIN ALMAK

Arsaların satışları için düzenlenecek ihale 27, 28 ve 29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek ihaleler ile olacak. İhaleye katılım Yozgat Milli Emlak Müdürlüğüne şahsen gidip başvuru yapmak suretiyle olacak. Kargo ile evrak teslimi yaparak başvuru imkanı da var ancak kurumun dikkat ettiği tüm işlemlerin yerine getirilmesi gerekiyor.