Tapu Müdürlüğüne Son Dakika Rüşvet Operasyonu! Memurun Cebindeki Balya Balya Paralara El Konuldu

Oğuzeli Kaymakamlığı Tapu ve Sicil Müdürlüğü rüşvet operasyonu ile sarsıldı. Tapuda görevli memurun rüşvet aldığı iddiaları üzerine düzenlenen operasyonda memur gözaltına alındı.
Tapu Müdürlüğüne Son Dakika Rüşvet Operasyonu! Memurun Cebindeki Balya Balya Paralara El Konuldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Oğuzeli Kaymakamlığı Tapu ve Sicil Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda hakkında rüşvet aldığı iddiası bulunan memurun cebinde deste deste paralar ele geçirildi.

Oğuzeli Tapu Müdürlüğü'nde görevli bir memur hakkında ortaya atılan rüşvet iddiaları üzerine soruşturma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi operasyon düzenlendi. Seri numarası önceden tespit edilen paralarla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hareke geçen ekipler hem tapu memurunun çalıştığı ofisi hem de üzerini didik didik aradılar.

TAPU MEMURUNUN ÜZERİNDEKİ DESTE DESTE PARALARA EL KONULDU!

Düzenlenen operasyonda 22 Mart tarihinde Oğuzeli Kaymakamlığı Tapu ve Sicil Müdürlüğü'nde görevli tapu memurunun çalıştığı ofis görevli ekipler tarafından didik arandı. Tapu memurunun ofisinde yer alan bilgisayara da el koyan ekiplerin yapmış olduğu üst aramasında pantolon ve montunun cebinde yer alan deste deste paralara da el konuldu.

Memurun hem pantolon hem de mont cebinde çok sayıda tapu ve yüksek miktarda nakit para ele geçirilirken operasyonun ardından tapu memuru göz altına alındı. Aramada ele geçirilen paralar arasında TL yanı sıra Euro bulunduğu da açıklandı. Tapuların üzerinden yer alan isimler üzerinden rüşvet operasyonu derinleştirilirken soruşturmada adı geçen kişilerin de ifadeleri alındı. Rüşvet alma ve verme suçlaması ile aralarında tapu memurunun da yer aldığı 11 kişi göz altına alınırken bu kişilerden 6'sı tutuklandı.