Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atanan Tamer İnan Kimdir, Nereli?

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2022/304, 305), 18 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi, Tapu ve Kadastro GM Yardımcısı atandı!
Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atanan Tamer İnan Kimdir, Nereli?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan yeni görevlendirme kararı 18 Haziran tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2022/304, 305) kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna beklenen atama kararı ilan edildi.

Daha önce 20 Ekim 2021 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ile alınan karar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tamer İnan, vekaleten Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Yeni atama kararnamesi ile bu görev resmiyet kazanmış oldu ve yeni Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı olarak İnan atanmış oldu.

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜR YARDIMCISI TAMER İNAN KİMDİR?

18 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan atama kararnamesi ile daha önce vekaleten atandığı göreve Tamer İnan bu sefer asaleten atandı. Söz konusu kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalayarak onaylarken, yeni görevlendirme resmiyet kazandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atanan Tamer İnan Kimdir, Nereli?

Verilen karar kapsamında Tamer İnan, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı olurken, mesleki ve kariyeri de merak konusu olmuştu. Karar sonrasında TKGM tarafından yapılacak güncellemenin ardından Tamer İnan'ın özgeçmişi, kariyeri ve eğitimi konusunda merak edilen bilgilere sayfamız üzerinden yer verilecektir. Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan inan böylelikle genel müdür yardımcısı oldu.