Tatil Planı yapanlar Dikkat! Marmaris Belediye Başkanı'ndan Erken Rezervasyon Uyarısı!

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bölgenin yurt dışından çok fazla talep aldığını ve kapasite dolmadan tatilcilerin erken rezervasyon yapmalarını önerdi.
Tatil Planı yapanlar Dikkat! Marmaris Belediye Başkanı'ndan Erken Rezervasyon Uyarısı!

Tüm yılın yorgunluğunu yaz tatili ile atmak isteyenlere Marmaris Belediye Başkanı'ndan önemli bir uyarı geldi. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm fuarı kapsamında iki yıl sonra kapılarını açan fuarda Marmaris de yer aldı. '' Sen hep güzelsin Marmaris '' sloganıyla fuara katıldıklarını söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tatilini burada yapmak isteyenleri erken rezervasyon konusunda uyardı.

UMUTLAR 2022 SEZONUNDA

Mehmet Oktay, iki yıldır etkisini sürdüren pandemi nedeniyle turizm sektörünün olumsuz etkilendiğini belirtti. Ayrıca geçtiğimiz yaz yaşanan yangın felaketiyle de olumsuzlukların arttığına değinen Oktay, yangından sonra daha güçlü bir şekilde sezona başlayacaklarını ifade ederek '' Küllerimizden doğacağız '' dedi.

Gelecek sezon için verilerin oldukça tatmin edici olduğunu belirten Oktay, başta İngiltere olmak üzere satışların yüksek devam ettiğini ve bu nedenle 2022 yaz sezonunu Marmaris olarak beklediklerini söyledi.

Tatil Planı yapanlar Dikkat! Marmaris Belediye Başkanı'ndan Erken Rezervasyon Uyarısı!

ERKEN REZERVASYON ÇAĞRISI!

Marmaris'e talebin oldukça yüksek olduğunu söyleyen Oktay, her bütçeye uygun tatil seçeneklerinin olduğunun altını çizerek özellikle yurt dışından talebin yoğun olduğunu aktardı.

Yaz tatilini Marmaris'te yapmak isteyen vatandaşlara, tur operatörlerini erken rezervasyon fırsatlarından faydalanmaları gerektiğini, yaz aylarına kadar tüm kapasitenin dolabileceğini belirtti. Tatilcilere erken rezervasyon yapmalarını öneren Oktay, yaz tatili için planların hızlandırılması önerisinde bulundu.