Tayland'da 64 Milyon Dolarlık Saray İçindeki Milyonlarca Dolarlık Antikalarla Kül Oldu!

Tayland'da değeri 64 milyon dolar olan ve bir milyardere ait bulunan Sukhawadee isimli devasa sarayda çok büyük bir yangın çıktı.
Tayland'da 64 Milyon Dolarlık Saray İçindeki Milyonlarca Dolarlık Antikalarla Kül Oldu!

Tayland'da değeri 64 milyon dolar olan ve bir milyardere ait bulunan Sukhawadee isimli devasa sarayda çok büyük bir yangın çıktı. Yangın güçlükle söndürülürken milyon dolarlık sarayın büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

Tayland'ıın en büyük malikanelerinden olan ve Chonburi şehrinde bulunan Sukhawadee Sarı çok büyük bir yangınla kullanılamaz hale geldi. Pattaya bölgesinde 2000 yılında inşa ettirilen dev malikane Taylandlı milyarder Dr. Panya Chotitawan'ın mülkiyetinde bulunuyor.



64 MİLYON DOLARLIK SARAY KULANILAMAZ HALE GELDİ



Tayland'ın en büyük dondurulmuş tavuk ihracatçılarından olan Chotitawan aynı zamanda Sukhawadee Sarayı'nı inşa ettiren isim olduğu belirtildi. Değeri 64 milyon dolar olan saray bugün sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlamanın sonrasında da tüm saray alev aldı.



MİLYONLARCA DOLARLIK ANTİKALAR YANDI!



İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen saraydaki yangın güçlükle kontrol altına alındı. İçerisinde milyonlarca dolarlık antikaların da bulunduğu sarayın çok büyük bir kısmı kullanılamaz hale geldi.



Tayland'da resmi makamlardan yapılan açıklamaya göre yangının çıkmasına yol açan patlamanın neden kaynaklandığı tespit edilemedi.



Emlak365.com