TEB 'den Satılık Gayrimenkul İlanları! 37 Bin Liraya Satılık Konut, 55 Bin Liraya İşyeri ve Tarla

Bankalardan satılık gayrimenkuller emsal fiyatlarının çok daha altına ucuz fiyatlarla satılması nedeni ile yakından takip edilirken TEB konut, arsa ve dükkan satışı için yeni ilanları yayımladı.
TEB 'den Satılık Gayrimenkul İlanları! 37 Bin Liraya Satılık Konut, 55 Bin Liraya İşyeri  ve Tarla

Bankalardan satılık gayrimenkuller emsal fiyatlarının çok daha altına ucuz fiyatlarla satılması nedeni ile yakından takip edilirken TEB konut, arsa ve dükkan satışı için yeni ilanları yayımladı. Sadece 61 bin liradan başlayan fiyatlarla tarla, 37 bin liraya konut ve 55 bin liraya satılık dükkan ilanları haberimizde...

Bankalar gayrimenkul satış ilanları yayımlamaya devam ederken bankalardan satılık taşınmaz ilanları emsal fiyatlarının çok daha altında satılması nedeni ile alım yapmak isteyen kişiler tarafından da yakından takip ediliyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ve Denizbank'tan sonra TEB'de satılık gayrimenkul ilanlarını yayımladı.



TEB'DEN İHTİYAÇ FAZLASI SATILIK GAYRİMENKULLER



TEB tarafından yapılan yeni duyuru ile ihtiyaç fazlası satılık gayrimenkuller için belirlenen fiyatlar ilan edildi. Yayımlanan listede Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında yer alan taşınmazlar için uygun fiyatlı satılık konut, mesken, dükkan, işyeri, arsa ve tarla ilanları yayımlandı.



Verilen ilanlarda Şanlıurfa Haliliye ilçesinde yer alan 58 m2 büyüklüğe sahip olan 2+1 konut için belirlenen fiyat 37 bin lira olarak yer alırken, Antalya Elmalı'da yer alan satılık arsalı iki ev için ise belirlenen fiyat 60 bin lira olarak ilanlarda kendisine yer buldu. Ankara'da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler arasında yer alan Keçirören'de bulunan 94 metrekare büyüklüğe sahip olan apartman dairesi için belirlenen satış fiyatı ise 136 bin TL oldu.



Tekirdağ Saray'da yer alan 35 m2 büyüklüğe sahip olan işyeri için belirlenen satış fiyatı ise aynı listede 55 bin liraya kendisine yer buldu. En düşük satılık arsa fiyatı ise 61 bin TL olarak belirlendi.





TEB SATILIK GAYRİMENKUL BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR, BANKALARDAN SATILIK EV NASIL ALINIR?



Verilen ilanlar bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanırken yine satılık daireler için başvurular da aynı site üzerinden alınıyor. Satılık gayrimenkul ilanları sayfasında her ilanın resmine tıklanması halinde detayların bulunduğu sayfaya yönlendirme yapılırken burada yer alan teklif ver butonuna basılması yeterli oluyor.



TEB 'den Satılık Gayrimenkul İlanları! 37 Bin Liraya Satılık Konut, 55 Bin Liraya İşyeri  ve Tarla



İlanların altında bulunan teklif ver butonuna basılarak ta bu ekrana ulaşılabiliyor. Bu ekranda sizden istenen TC kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerini girerek gerekli işlemleri tamamlayarak teklifinizi verebiliyorsunuz.



Emlak365.com