Tek katlı bahçeli kargir lojmanlar! Milli Emlak'ta 182 bin 500 TL Ege'de o şehirde satıyor

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü 4 adet gayrimenkulün satışı için ihale düzenleyeceğini açıkladı. 182.500 TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli tek katlı kargir ev ve arsaları satılacak.
Tek katlı bahçeli kargir lojmanlar! Milli Emlak'ta 182 bin 500 TL Ege'de o şehirde satıyor

Emlak365.com - Manisa'da bulunan kamu arazileri için yayımlanan satış duyurusunda; söz konusu taşınmazların tamamının Demirci İlçesinde bulunduğu bildirildi. Arsa ve lojman olarak satılacak olan gayrimenkuller için bayramdan sonra Mayıs ayının ikinci haftasında ihaleler düzenlenecek. Satışı yapılacak lojman ve arsalar için kurum gerekli tüm bilgileri ön başvuru kılavuzunda ilan etti.

MANİSA'DA BAHÇELİ TEK KATLI 250 M2, 209 M2, 180 VE 167 M2 LOJMANLI ARAZİLER SATILACAK

Kurum duyurusunda Manisa İli Demirci İlçesinde bulunan Kamu Konutlarının satışlarının açık teklif usulü ile yapılacağı açıklandı. İhaleye başvuru ücretini ödeyip evrakları tamamlayan tüm vatandaşlar katılabilecek. Öncelikli satış hakkının olmadığı ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre tamamlanacak. İhale işlemleri 11 Mayıs tarihinde saat 11.30'da başlayacak. Başvurularını tamamlayan ihale gün ve saatinde Secaattin Mah. Üniversite Cad. No:35 Kat:1 adresinde bulunan Demirci Milli Emlak Şefliğinde toplanacak Komisyon huzurunda tekliflerini sunacaklar.

KAMU KONUTLARININ ÖZELLİKLERİ

1-) Satışı yapılacak olan ilk kamu konutu Manisa ili Demirci ilçesi Çataloluk Mahallesinde yer alıyor. Tam hisseli olan gayrimenkul özellikleri "Kargir 3 Adet Lojman, İdare Binası ve arsası" olarak duyuruldu. Tek katlı olan lojman toplam 250 m2 büyüklükte değeri ise 262 bin TL olarak ilan edildi.

2-) Listede yer alan ikinci gayrimenkul ise Durhasan Mahallesinde bulunan konut oldu. 167 m2 büyüklükte olan kamu konutu bir önceki duyurudaki taşınmaz gibi tek katlı. Gayrimenkulün özellikleri "Bahçeli 2 Adet Kargir Lojman" olarak duyuruldu. Değeri 189 bin TL olarak açıklandı.

3-) Manisa İl Milli Emlak Müdürlüğü İrişler Mahallesinde bulunan kamu konutunu ise 182 bin TL'den satacak. 180 m2 büyüklükte olan gayrimenkulün özellikleri "Kargir Lojman, Kargir Depo, Kerpiç Fırın ve Arsası" olarak duyuruldu.

4-) Son gayrimenkul satış ilanı ise Demirci İlçesi ve Serçeler Mahallesinde yer alıyor. 209 m2 büyüklükte olan ve 182 bin TL'ye satılacak olan gayrimenkulün niteliği "Kargir İdare Binası, Lojman ve Arsası" olarak açıklandı.

SATIŞ DETAYLARINA TABLODAN BAKIN

Tek katlı bahçeli kargir lojmanlar! Milli Emlak'ta 182 bin 500 TL Ege'de o şehirde satıyor

Tabloda tüm özellikleri yer alan 4 ayrı gayrimenkulü Manisa İl Milli Emlak Müdürlüğü almak isteyenler Demirci Milli Emlak Şefliğinde alacakları şartname esaslarına göre yapacaklar.