TKDK gayrimenkul satış ilanı yayımladı: 311 m2 bahçeli kargir ev 327 bin liraya satışa çıktı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu gayrimenkul satış ilanı yayımladı. Yayımlanan ilan kapsamında mülkiyeti TKDK'ye ait olan taşınmaz için düşük fiyatla satış yapılacağı ilan edildi. Bahçeli müstakil ev arayanlar için kaçmaz fırsatı!
TKDK gayrimenkul satış ilanı yayımladı: 311 m2 bahçeli kargir ev 327 bin liraya satışa çıktı!

Resmi kurumların düşük fiyatlı taşınmaz satış ilanları yakından takip edilmeye devam ederken bu ilanlardan birini de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yayımlandı. Bahçeli kargir ev arayan kişiler için yayımlanan ilan kapsamında toplam büyüklüğü 311 m2 olarak belirlenen taşınmazın satış fiyatı sadece 327 bin TL olarak ilan edildi. 

Konut fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş kendisini en çok bahçeli müstakil ev fiyatlarında hissettirmişti. Pandemi döneminde insanların zorunlu karantina günlerini kapalı evde geçirmek yerine kendisine ait bahçesinde geçirme isteğiyle bahçeli evlere olan ilgi artmıştı. Yaşanan bu ilgi artışı ve yoğun talepte bahçeli müstakil ev fiyatlarında rekor yükseliş yaşanmasına neden olmuştu. 

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU BAHÇELİ MÜSTAKİL EV SATACAĞINI DUYURDU! 

İlan Gov TR üzerinden yayımlanan duyuru kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu TKDK tarafından Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan bahçeli kargir köy evinin ihale yöntem ile satılacağı ilan edildi. 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde açık artırma sureti ile TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu Erdoğan Akdağ Mah. Karayolları Cad. No:16 Merkez/ YOZGAT adresinde yapılacak olan ihalenin tarihi ise 11 Ekim 2022 olarak duyuruldu. 

TKDK gayrimenkul satış ilanı yayımladı: 311 m2 bahçeli kargir ev 327 bin liraya satışa çıktı!

İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler 311 m2 büyüklüğe sahip olan bahçeli ev için en yüksek teklifi vermek için birbirleri ile yarışacaklar. Taşınmazın muhammen satış bedeli ise 327 bin TL olarak belirlendi. Açık artırma sureti ile yapılacak olan ihalede taşınmazın talibi çıkmaması durumunda ikinci satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde düzenlenecek. Saat 11:00'de başlayacak olan ihalede en yüksek teklifi sunan kişi ya da kurum taşınmazı almak için hak sahibi olacak. İhaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumların Ziraat Bankası üzerinden belirlenen teminat tutarı olan 24 bin 525 lirayı yatırmaları zorunlu tutulacak. 136 m2 büyüklüğe sahip olan evle beraber üzerinde kurulu bulunan arsa büyüklüğü 311,70 m2 olan evin satışı ihalenin sonunda yapılmış olacak. Evin 30 m2 kapalı garajı olduğu belirtilen ihale ilanında tamir ve bakıma ihtiyaç duyulduğu da belirtildi.