TOKİ Antalya'da Konyaaltı ve Manavgat'ta 36 ay vadeyle arsa satacağını ilan etti

TOKİ Başkanlığı bir son dakika duyuruyla Antalya'nın Konyaaltı ve Manavgat ilçelerinde 22 adet satışı yapacak. Ödemeler yüzde 25 yada yüzde 40 peşinat ve 36 ay vade ile olacak.
TOKİ Antalya'da Konyaaltı ve Manavgat'ta 36 ay vadeyle arsa satacağını ilan etti

TOKİ Başkanlığı yayımladığı duyurusunda Antalya'da kendisine ait toplam 22 adet bulunduğunu ve bu arsaların satışlarının açık artırma usulü ile yapılacağını ilan etti. Başvuru almaya başlayan kurum ihale başvurularını tamamlayan istekilerden en yüksek teklifi verene satışı yapacağını ilan etti. Ayrıca TOKİ Başkanlığı satışlarda vadeli ödeme seçeneği olduğunu peşinat sonrası 3 yıllık ödeme planları ile arsaların alınabileceğini ilan etti.

TOKİ'DEN SATILIK ARSALAR

İlan edilen satış duyurusunda, açık artırma işlemlerinin ay sonunda gerçekleştireleceği açıklandı. Başvurular bu tarihe kadar TOKİ Başkanlığı yada Emlak Müzayede sitelerinde yer alan duyuruya göre yapılacak. Başvuru işlemlerine ilişkim kurumların belirlediği koşuları sağlayanlar, süreci tamamlayanlar ise aşağıuda yer alan açıklamaya göre açık artırmada yer alacaklar.

Açık Artırmaya Katılacak Olanlar

Antalya Manavgat ve Konyaltı'nda bulunan ve satışa çıkarılan arsaları almak isteyenler için TOKİ "İhale 29 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Arsa satışlarına ilişkin salon katılımı TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ve Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya/Ankara adreslerinde yapılacak." bilgisini verdi.

İhaleye İnternetten Katılacaklar

İhaleye şahsen değilde internet üzerinden online katılacaklar için bir de uyarıda bulunan TOKİ Başkanlığı "İnternet katılımı için kayıtlar 28 Haziran 2022 Salı günü saat 10.30’a kadar alınacak." ifadelerine yer verdi.

Başvurulara dair daha detaylı bilgiye Emlak Müzayede web sitesinden ulaşılabilecek.

GERİ ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

TOKİ Antalya'da Konyaaltı ve Manavgat'ta 36 ay vadeyle arsa satacağını ilan etti

Yukarıda yer alan tabloda kurum ödemelerin nasıl ve hangi şartlarda olacağını bildirdi. İsteyenler yüzde 25 peşinat ve 36 ay vadeli, isteyenler ise yüzde 40 peşinat ve 36 ay vadeli ödeme yöntemleri ile arsaları alabilirler. Ayrıca peşin almak isteyenler toplu ödeme ile vade ile uğraşmadan TOKİ'den arsa alabilecekler.