TOKİ Başkanlığı Adıyaman Millet Bahçesi için İhale Sürecini Tamamladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yeni projelerden birisi de Adıyaman Millet Bahçesi.
TOKİ Başkanlığı Adıyaman Millet Bahçesi için İhale Sürecini Tamamladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yeni projelerden birisi de Adıyaman Millet Bahçesi. Bu projeye ilişkin yeni bri açıklamada bulunan TOKİ Başkanlığı projenin ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ülke genelinde devam eden çok sayıda projesi bulunuyor.



Kurum resmi internet sitesinden yapmış olduğu son açıklamasında Adıyaman'da inşa edilecek olan millet bahçesine dair bilgi verdi. Bu projenin içeriğine ilişkin bilgi veren TOKİ Başkanlığı projenin ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.



ADIYAMAN MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİN İHALESİ YAPILDI



Adıyaman'da inşa edilecek olan millet bahçesine dair açıklamasında şu ifadeleri kullandı.



"Bitki ve peyzajı ile Adıyaman şehrine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı meyve bahçeleriyle, bitki bahçeleriyle, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Çocuk oyun alanlarının, bisiklet yolunun, koşu ve yürüyüş parkurlarının, olacağı millet bahçesinde 6125 ağaç ve yeşil alanlar yer alacak."



İhale sürecinin ardından ise TOKİ Başkanlığı'nın inşa ve yapım tamamlama sürecine girmesi bekleniyor.



Emlak365.com