Trabzon'da Hazine Mülkiyetinde 22 Bin 358 m2 Fındık Bahçesi Satışa Çıkarıldı

Trabzon'da Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 22.358 m2 büyüklüğündeki hazine arazisinin satılacağını duyurdu. İlan edilen duyuruda satış işlemleri açık teklif usulü ile olacak.
Trabzon'da Hazine Mülkiyetinde 22 Bin 358 m2 Fındık Bahçesi Satışa Çıkarıldı

Trabzon Emlak Müdürlüğü hazine arazisi satışı için ilana çıktı. Kurum yayımladığı ihale duyurusunda hem satışı yapılacak olan arazinin özelliklerini açıkladı hemde başvuru yapmak isteyecek olan katılımcıların nasıl başvuru yapacaklarını açıkladı. Duyuru metninde arazi satışının kaç TL muhammen bedel ile yapılacağı da açıklandı.

TRABZON'DA DEVLETE AİT FINDIK BAHÇESİ SATILIYOR

İlan edilen duyuruya göre satışı yapılacak olan arazinin özelliği imarsız durumda, fındık bahçesi niteliğinde. Tam arazi olarak satılacak olan fındık bahçesi Trabzon'un Ortahisar İlçesi Esenyurt Mahallesinde yer alıyor. Fındık bahçesinin toplam büyüklüğü 22.358 metrekare olarak açıklandı.

Fındık Bahçesinin Fiyatı

Söz konusu fındık bahçesinin fiyatı 1 milyon 32 bin TL olarak duyuruldu. İhaleye katılacak olanlar kendi teklifleirni açık usul ile sunacaklar. İhaleye başvuru aşamasında ödenecek olarak geçici teminat bedeli 206 bin TL olacak açıklandı.

Trabzon'da Hazine Mülkiyetinde 22 Bin 358 m2 Fındık Bahçesi Satışa Çıkarıldı

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Trabzon Milli Emlak Müdürlüğü ihale tarihini 15 Aralık 2021 olarak duyuruldu. 15 Aralık tarihi saat 14.00'de başlayacak olan ihaleye katılabilmek için ilan edilen başvuru tarihinden önce kurum talep ettiği tüm başvuru işlemleri tamamlanmalı. Başvurularını tamamlayanlar Gülbaharhatun Mahallesi, Hükümet Konağı D Blok Kat:4 No:466 Ortahisar/TRABZON adresined ihaleye katılım sağlayacaklar.

İhale katılımı için ilan edilen geçici teminat bedelinin ödenmesi, ardından bu bedelin ödendiğine dair makbuz ile birlikte T.C. Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı suretini vermeleri gerekmektedir. Tüzel başvurularda ise talep edilen diğer evrakların tamamı kuruma sunulmalı.

İhaleye katılmak için istekli olanlar başvurulardan önce Trabzon Milli Emlak Müdürlüğüne giderek ihale şartnamesini ücretsiz bir şekilde inceleyebilecekler. İhaleye dair tüm bilgiler hem Milli Emlak Müdürlüğü sitesinden hemde Trabzon Milli Emlak Dairesi web sitesi adresinden görülebilir.