Türk Kızılayı İstanbul'da Kendisine Ait Olan Daireyi İhaleyle Satacak

İstanbul Tuzla'da bulunan, 6. katta yer alan ve mülkiyeti Kızılay'a ait olan bir daire ihale ile satılacak. Kurum ihale için başvuruları almaya başlarken ihale işlemleri 25 Şubat'ta tamamlanacak.
Türk Kızılayı İstanbul'da Kendisine Ait Olan Daireyi İhaleyle Satacak

İstanbul'da ev almak isteyenler için Türk Kızılayı'nın ihale ilanı bulunuyor. Basın İlan Kurumu'nda bir duyuru yayımlayan Türk Kızılayı mlkiyeti kendisine ait olan bir dairenin satılacağını bildirdi. İhale ile yapılacak konut satışları için başvuru yapacak olan vatandaşlar için kurum tüm detayları başvuru kılavuzunda ilan etti.

KIZILAY'DAN SATILIK 2+1 DAİRE

Kızılay yayımladığı duyurusunda satışı yapılacak konutun nerede olduğunu ve konutun özelliklerine ilişkin bilgi verdi. Kurum açıklamasında konutun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesinde bulunduğunu ilan etti. Konut tapusunun 135 ada 10 parselde bulunduğu ilan edilen kılavuzda ayrıca dairenin A blok, 6.kat 25 bağımsız bölüm numaralı mesken olduğu açıklandı. Konutun 2 oda 1 salon şeklinde olduğu bildirilirken dairenin brüt büyüklüğü 85 m2 olarak ilan edildi.

Konutun iç özellikleri hakkında da ihaleye katılacak olanlar için detayları açıklayan Kızılay "Taşınmazın salon ve oda zeminleri laminat parke kaplı duvarları saten boyalıdır. Islak hacimlerin tamamı seramik kaplıdır. Antre ve mutfak zeminleri seramik kaplı, duvarları saten boyalıdır. Pencereleri PVC doğrama, iç kapıları ahşap, dış kapısı çelik kapılıdır" detaylarını paylaştı. Dairenin ısınma biçimi ise kombi sistemi ile doğalgaz olarak açıklandı.

Türk Kızılayı İstanbul'da Kendisine Ait Olan Daireyi İhaleyle Satacak

İHALE BİLGİLERİ

Kızılay duyurusunun devamında daire satışlarının ne zaman ve nasıl yapılacağını açıkladı. Söz konusu dairenin açık artırma usulü ile satışının 25 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile olacağı açıklnaıd. İhale işlemleri Ataç 1 Sokak No:32 Yenişehir/ANKARA adresinde bulunan Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. Konut satışlar için başvuru işlemleri zarf teslimi 24 Şubat saat 11.00'de tamamlanacak. Açık artırma işlemleri ise 25 Şubat günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

İhalye katılacak olanlar için başvuru işlemleri kurumda alınacak ihale şartnamesinde yer alan esaslar doğrultusunda yapılacak. İstekliler kurumdan ilk olarak ihale şartnamesi alacaklar ardından ihale şartnamesinde yer alan evraklar derlenecek. Daha sonra kurumun belirlediği geçici teminat bedeli ödenecek. İhaleye katılmak isteyenler başvurulardan önce ihale şartnamesini ve satış fiyatlarını Türk Kızılay Genel Müdürlüğünden ücretsiz olarak görebilecekler. İhaleye başvurular posta yolu ile yapılabilecek ancak telgraf , mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.