Türk Müteahhitlerin Gurur Günü: Tekfen İnşaat Katar'da 384.4 Milyon Dolarlık İhaleyi Kazandı!

Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden resmi açıklama yayımlayan TEKFEN Holding Katar'da almış olduğu ihaleyi ilan etti.
Türk Müteahhitlerin Gurur Günü: Tekfen İnşaat Katar'da 384.4 Milyon Dolarlık İhaleyi Kazandı!

TEKFEN Holding şirketleri arasında yer alan ve Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Tekfen İnşaat yine büyük bir başarıya imza attı. Şirket yurt dışında pek çok proje üstlenerek ülkemizi yurt dışında büyük bir başarı ile temsil ederken yeni bir projeye daha imza atarak Katar'da dev projeyi üstlendiğini ilan etti.

DEV İHALEYİ TEKFEN İNŞAAT KAZANDI!

Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden açıklama yayımlayan Tekfen Holding bağlı ortaklıkları arasında yer alan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından imzalanan yeni sözleşmeyi duyurdu. Yayımlanan açıklamada "08.12.2021 tarihli açıklamamızla ihaleyi kazandığımıza ilişkin bildirim aldığını duyurduğumuz bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Chiyoda Technip Adi Ortaklığı (CTJV) ile North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işleri için sözleşmeyi imzalamıştır. Projenin sözleşme bedeli mevcut metraja göre yaklaşık 384,4 milyon ABD Doları'dır" ifadelerine yer verildi.

Türk Müteahhitlerin Gurur Günü: Tekfen İnşaat Katar'da 384.4 Milyon Dolarlık İhaleyi Kazandı!

Yapılan açıklama da Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Chiyoda Technip Adi Ortaklığı arasında North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ilişkin 2 sözleşme imzalandığı, imzalanan bu sözleşmelerde toplam metraja göre sözleşme bedelinin 384,4 milyon dolar civarında olduğu belirtildi. Katar başta olmak üzere Tekfen İnşaat şu anda yurt dışında farklı pek çok ülkede devam eden şantiyeleri ile ülkemizi yurt dışında da başarı ile temsil ediyor. Türk müteahhitler Çin'in ardından dünyanın en çok iş yapan ikinci ülkesi olarak büyük projeleri üstlenmeye devam ediyor.