Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Antalya Muratpaşa'da 11 Katlı Binayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından yayımlanan resmi ilana göre Antalya'nın merkez ilçesi olan Muratpaşa'da bulunan 11 katlı bina satılığa çıkarıldı.
Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Antalya Muratpaşa'da 11 Katlı Binayı İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından yayımlanan resmi ilana göre Antalya'nın merkez ilçesi olan Muratpaşa'da bulunan 11 katlı bina satılığa çıkarıldı. Satışa sunulan bina için 14 Ağustos'ta ihale yapılacak.

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası'nın ülke genelinde satışa sunduğu gayrimenkullere yönelik yayınlanan ilanlara bugün de devam edildi. İlgili gayrimenkullerin ekonomiye kazandırılmasına yönelik uygulanan politika kurum tarafından prensip haline getirildi.



ANTALYA MURATPAŞA'DA SATILIK 11 KATLI BİNA!



Bugün yayımlanan resmi ilana göre Antalya'nın merkez ilçesi olan Muratpaşa'da bulunan 11 katlı binanın tamamı tek seferde ihaletle satılacak.14 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan ihalede Kapalı Zarfla Teklif Alma usulü uygulanacak.



Satışa sunulan 11 katlı binanın özellikleri de yayımlanan ilanda duyuruldu. Muratpaşa Deniz Mahallesi Güllük Caddesi'nde bulunan binanın 2 bodrum katı, 1 zemin katı, 1 asma katı 7 normal katı ve 1 de terası var.



11 MİLYON TL MUHAMMEN BEDEL AÇIKLANDI



Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Antalya Muratpaşa'da ihaleyle satışa çıkarılan 11 katlı bina için belirlenen muhammen bedeli de kamuoyuna duyurdu. Buna göre ilgili bina için 11 Milyon TL'lik bir bedel belirlendi. İhaleye katılacak olanların ise 330.000 TL'lik geçici teminat bedelini ödemeleri gerektiği açıklandı.



Emlak365.com