Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası İhaleyle 12 Şehirde Başta Konut Olmak Üzere Çok Sayıda Gayrimenkulü Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası mülkiyetinde bulunan ve Türkiye'nin farklı şehirlerindeki çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı.
Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası İhaleyle 12 Şehirde Başta Konut Olmak Üzere Çok Sayıda Gayrimenkulü Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası mülkiyetinde bulunan ve Türkiye'nin farklı şehirlerindeki çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhale ile satılacak olan arsa, tarla, otel, konut, fabrika hüviyetinde olan gayrimenkuller için kapalı zarfla teklif alma usulü uygulanacak.

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası resmi bir ilan yayınlayarak Türkiye'nin farklı şehirlerinde çok sayıda gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Satışa sunulan gayrimenkuller için 10 Ağustos, 11 Ağustos ve 14 Ağustos'ta ihaleler yapılacak. Kapalı zarfla teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalede gayrimenkullerin yeni sahipleri belirlenecek.



12 İLDE GAYRİMENKUL SATIŞI YAPILACAK



Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından verilen bilgiye göre Ankara, Samsun, Sakarya, İstanbul, Denizli, Muğla, Tekirdağ, Aydın, Tokat, Iğdır, Elazığ, Ordu, Osmaniye ve Antalya'da başta konut olmak üzere tarla, fındıklık, kavaklık, fabrika, otel hüviyet5ine sahip gayrimenkuller ihaleyle satılacak.



İHALE TARİHLERİ AÇIKLANDI



Ankara Beştepe'de satışa çıkarılan konutlar için 10 Ağustos'ta Ankara'da ihale yapılacak. Ankara'da satışa sunulan diğer gayrimenkullerin ihalesi ise 11 Ağustos'ta yine Ankara'da gerçekleştirilecek. Ankara dışında bulunan gayrimenkullerin ihale tarihi için ise 14 Ağustos tarihi belirlenirken ihale yeri de İstanbul olarak açıklandı.



İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler her gayrimenkul için belirlenen geçici teminat bedellerini ödeyerek Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası internet sitesinden temin edilecek olan teklif mektubu ile Gayrimenkul Satış Şartnamesini dolduracaklar.



Gayrimenkuller içinTürkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından belirlenen muhammen bedellerin üzerinde yapılan her teklif değerlendirmeye alınacak.



ANKARA'DA SATILACAK KONUTLARIN DETAYLARI BELLİ OLDU



Ankara Beştepe, Çankaya ve Yukarı Ayrancı'da satışa sunulan 4+1, 3+1, 2+1 ve 5+1 konutlar için belirlenen en düşük muhammen bedel 220.000 TL, en yüksek muhammen bedel ise 1.000.000 TL olarak açıklandı.



Emlak365.com