Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Muğla'nın Fethiye İlçesinde Bulunan 157 Odalık Oteli İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir otel ihaleyle satılığa çıkarıldı.
Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası Muğla'nın Fethiye İlçesinde Bulunan 157 Odalık Oteli İhaleyle Satışa Çıkardı!

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası tarafından Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir otel ihaleyle satılığa çıkarıldı. Satışa sunulan otelin 157 odalı olduğu bildirilirken ihalenin 14 Ağustos'ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Türkiye Kalkınma Ve Yatırım Bankası, Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren bir oteli ihaleyle satışa çıkardı. Gerçekleştirilecek olan ihalede Kapalı Zarfla Teklif Alma Usulü uygulanacak. İhale 14 Ağustos 2020 günü yapılacak ve şartları taşıyarak ihaleye girerek en yüksek telifi veren gerçek veya tüzel kişi otelin yeni sahibi olacak.



OTELİN LOKASYONU AÇIKLANDI



Satışa sunulan otel ile alakalı olarak da bilgi paylaşımında bulunuldu. Otelin lokasyonu olarak verilen bilgide Fethiye ilçe merkezine 6 km, Ölüdeniz'e 20 km, Göcek'e 25 km, Dalaman Havalimanı'na 43 km mesaefede olduğu belirtildi.



10.812 METREKARELİK KAPALI ALANI BULUNAN OTEL İHALEYLE SATILIYOR



Otelin fiziki durumu hakkında da verilen bilgiye göre 9.019 metrekarelik bir alana kurulan otelde 10.812 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 1989 yılında faaliyete geçen otel Çalış Plajı'na da 250 metrelik bir mesafede yer alıyor.



Otel ana bloğunda 2.572 metrekarelik bodrum katı bulunuyor. 2.069 metrekarelik olan zemin katta lobi, idari ofisler, otel holü ve 33 oda yer alıyor. 1.994 metrekareden oluşan 1. katta ana restoran, mutfak ve 33 adet oda bulunuyor. 1.944 metrekarelik 2. katta 42 adet oda bulunuyor. 1.468 metrekarelik 3. katta 44 adet oda yer alıyor. 330 metrekarelik 4. katta ise 4 adet oda, açık havuz ve güneşlenme terası bulunuyor. 85 metrekarelik 5. katta ise 1 oda yer alıyor.



Ayrıca verilen bilgilere göre otel şu anda aktif olarak kullanılmıyor. Satın alma işlemini gerçekleştirenlerin oteli tadilat ettirmeleri ve yenileyerek faaliyete geçirmeleri gerekiyor.



FETHİYE'DE BULUNAN OTEL İÇİN MUHAMMEN BEDEL DUYURULDU



Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nın ihale ile satışa çıkardığı otel için belirlediği muhammen bedel ise 28 Milyon TL olarak açıklandı.



Emlak365.com