Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 3 adet daireyi satışa çıkardı!

Devletten satılık daireler listesine Haziran ayının ilk günü itibariyle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin duyurusu geldi. Kurum kendisine ait olan 3 daireyi satacak.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 3 adet daireyi satışa çıkardı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği resmi sitesi aracılığıyla bir ihale ilanı yayımladı. Kurum kendisine ait olan ve kullanılmayan 3 adet dairenin ihale yöntemiyle satılacağını açıkladı. Dairelerin nerede olduklarını, özelliklerini ve muhammen bedellerini ilan eden kurum başvuruda bulunarak ihaleye katılacaklar için süreç hakkında da bilgi verdi.

DEVLETTEN SATILIK 3 DAİRE

Kurum; basın ilan kurumunda da yer alan ihale duyurusunda; "Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 6820 ada, 25 nolu parselde kayıtlı, 3.046 m² alanı haiz arsa üzerindeki Poyraz Apartmanında bulunan; 4 nolu ve 8 nolu daireler ile 6820 ada, 27 nolu parselde kayıtlı 4.020 m² alanı haiz arsa üzerindeki Konak Apartmanında bulunan; B Blok 34 nolu dairenin ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır." açıklamasında bulundu. Bu bilgi kapsamında kurumun konut satışları Ankara Çankaya'da olacak. 14 Haziran tarihinde ihale düzenleyecek olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği konutlar için muhammen bedelleri de açıkladı.

Satış Fiyatları

Çankaya İlçesi Poyraz Apartmanında yer alan 4 numaralı daire 1 milyon 850 bin TL muhammen bedel ile satılacak. Aynı binada yer alan 8 numaralı daire ise 2 milyon 250 bin TL'den satılacak. Listede yer alan Konak Apartmanında bulunan 34 numaralı daire ise 1 milyon 500 bin TL ile ihaleye çıkarılacak.

İhale Dosyası

Konuta teklif vererek almak isteyenler ihale satış dosyasını almak zorundalar. İhale dosyası 250 TL bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından alınacak. Satış doyasında başvurular için gerekli tüm bilgiler mevcut.

Başvuru İşlemleri

Başvuruda bulunacak olanlar 14 Haziran tarihine kadar kurumdan satış dosyasını alacaklar. Kurumun belirlediği geçici başvuru ücretini ödeyecek ve evrak teslimi ile başvuru işlemleri tamamlanacak. Başvurular şahsen yapılacak olup posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Detayları Öğrenmek İsteyenler

Daha detaylı bilgi almak isteyenler ihale sürecinden önce Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına gidebilir yada 0312 216 40 67 - 0312 216 40 48 numaralarından detaylı bilgi edinebilirler.