Türkiye'nin En Çok İstihdam Sağlayan Şirketi Rönesans İnşaat Oldu!

Son dönemde adı Türkiye'nin pek çok mega projesi ile anılan Rönesans İnşaat toplam 54 bine ulaşan çalışan sayısı ile Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketi oldu.
Türkiye'nin En Çok İstihdam Sağlayan Şirketi Rönesans İnşaat Oldu!

Son dönemde adı Türkiye'nin pek çok mega projesi ile anılan Rönesans İnşaat toplam 54 bine ulaşan çalışan sayısı ile Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketi oldu. RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. elde ettiği başarı ile bir kere daha inşaat sektörünün istihdam içerisindeki rolünü gözler önüne serdi. Fortune 500 Türkiye 2020 listesi ve merak edilen detaylar haberimizde...

Türkiye'de ve Rusya başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde dev inşaat projelerine imza atan Rönesans İnşaat Türkiye'nin en çok istihdam sağlayan şirketi ünvanını elde etti.



Açıklanan Fortune 500 listesi 2020 içerisindeki sıralaması ile dikkat çeken Rönesans İnşaat son yıllardaki istikrarlı büyümesi ile listede yer alan sıralamasını üst basamaklara taşımayı başardı.



RÖNESANS İNŞAAT DÜNYANIN EN BÜYÜK 33. MÜTEAHHİTLİK FİRMASI OLMAYI BAŞARMIŞTI



Son yıllarda elde ettiği başarılar ile ülkemizin de göğsünü kabartan Rönesans İnşaat endüstri tesisleri, gayrimenkul, altyapı & üstyapı ve medikal inşaat sektörlerinde tamamladığı projeler ile 2019 yılında adını ENR listesinde 33. sıraya yazdırmayı başarmıştı.



Dünyanın en büyük müteahhitlik şirketleri arasında 33. sıraya yükselen Rönesans İnşaat, Avrupa sıralamasında ise ilk 10 arasına 9. basamaktan giriş yapmayı başararak büyük bir başarı elde etmişti.



Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da çok sayıda uluslarası büyük çaplı projeye imza atan Rönesans İnşaat 2019 yılında 40 bin olan çalışan sayısını 2020 yılında 54 bine taşıyarak en çok istihdam sağlayan inşaat şirketi unvanını ele geçirdi.



Rönesans İnşaat ve Holding'in sahibi olan Erman Ilıcak'ta Türkiye'nin en zenginleri arasında üst sıralarda yer alıyor.



Emlak365.com