Türkiye'nin Satılık Adaları Yeni Sahiplerini Bekliyor! İşte Sahibinden Ada Fiyatları

Konut ve arsa fiyatlarının alev aldığı dönemde satılık ada ilanları gündeme bomba gibi düştü. Lüks villa fiyatına sahibinden satılık ada ilanları ve satış fiyatları...
Türkiye'nin Satılık Adaları Yeni Sahiplerini Bekliyor! İşte Sahibinden Ada Fiyatları

Özellikle de pandemi döneminde hastalık endişesi ile ünlülerin ve zenginlerin gözdesi haline gelen özel adalar büyük ilgi görmüş, ada sahibi olmak isteyen kişiler yoğun talepte bulunmuştu. Pek çok ünlü isim kendi adasına sahip olmak için kolları sıvarken yeni satılık ada ilanları fiyatları ile dikkat çekti.

Türkiye'de şu anda satılık 4 ada için satış ilanı bulunurken bu adalardan en pahalısı Fethiye açıklarında yer alan Balaban Adası olarak dikkat çekti. 8.7 milyar TL fiyatla satışa çıkan Balaban Adası 95 bin metrekare büyüklüğe sahip olması ile dikkat çekerken bu adanın en önemli özelliği sınırlı da olsa imar iznine sahip olması. Adayı yeni alan sahibi bu izin sayesinde marina, otel ya da konut inşa edebilecek.

360 MİLYON LİRAYA SAHİBİNDEN SATILIK ADA İLANI!

Marmaris Gökova'da bulunan Karaca Adası ise uzun süredir satışta olan adalar arasında yer alıyor. Toplam büyüklüğü 381 bin metrekare olan ada üzerinde her biri 50 ile 100 metrekare büyüklükte üç müstakil ev bulunuyor. Adayı yeni alan sahibi imar durumuna göre isterse adasına günübirlik konaklama, yeme içme mekanı ve marina yapma imkanına sahip. Adanın bir diğer önemli özelliği ise mavi tur rotası üzerinde bulunması.

Üzerinde 500 zeytin ağacı olan Bursa'da ki Ulubat Gölü üzerinde yer alan Mutlu Ada satılık ada ilanları arasında yer alırken yine Tavşan Adası da 171 milyon 465 bin liraya alıcısını bekliyor. Adaların bir bölümü uzun süredir satışta olması nedeni ile fiyat indirimleri yapılmış şekilde alıcısını bekliyor.

Emlak365.com