Ucuz Ev Almak İsteyenlerin İmdadına 2. El Prefabrik Ev İlanları Yetişti

Bağı, bahçesi, arsası olup prefabrik ev kurmak isteyenler ancak çok pahalı olmasını istemeyenler için ikinci el prefabrik ev satışları mevcut. peki 2. el prefabrik evler ne kadar, kaç TL?
Ucuz Ev Almak İsteyenlerin İmdadına 2. El Prefabrik Ev İlanları Yetişti

Prefabrik eve olan ilgi 2022 döneminde de devam ediyor. Kendi arsası olup konut izni bulunanlar prefabrik ev almak istiyorlar. Maliyetinin düşük ve modellerinin güzel görümlü olması nedeniyle tercih edilen prefabrik ev alımlarında müşterilere çok farklı seçenekler sunuluyor. Seçeneklerin ilki firmalarda sıfır ev almak olurken çok daha ucuza ev almak isteyenler için de ikinci el prefabrik evler vatandaşların imdadına yetişiyor.

SIFIR PREFABRİK EV OCAK 2022 SONU FİYAT LİSTESİ

Hiç kullanılmamış sıfır prefabrik ev almak isteyenler 2022 yılında standart kampanyasız fiyatlar ortalama 60.000 TL ile 70.000 TL'den başlıyor. Tek katlı bir oda bir salon şeklindeki prefabrik evlerin büyüklükleri 45 m2'den başlıyor. Metrekare büyüklüğü, oda sayısı, kullanılan malzeme, evin bir veya iki katlı olması gibi birçok etmen fiyatların belirlenmesine neden oluyor.

Kampanyalı konut satışlarında ise çok daha uygun fiyatlara daha büyük evler almak mümkün.

Firmalar dönem dönem kampanyalı konut satışı düzenlerler. Dolar kurunun düşmesi, piyasada durgunluk oluşması gibi etmenler firmaları kampanyaya yönlendirir. Böyle durumlarda fiyatlar çok daha uygun oluyor. Bu tür durumlarda vatandaşların firmaların web sitelerini yakından takip etmeleri gerekiyor.

İKİNCİ EL PREFABRİK EVLERDE FİYATLAR ÇOK DAHA UYGUN

İkinci el prefabrik fiyatları ise çok daha uygun fiyatlarla satılıyor. Öyle ki sıfır prefabrik ev fiyatları ikinci el fiyatların iki katına yakın seviyelerde bulunuyor. Ayrıca ikinci el prefabrik evlerde pazarlık imkanın olması da fiyatların çok daha uygun koşullarda olmasını sağlıyor.

Evin büyüklüğü, modeli ve kullanılmış durumuna göre ikinci el prefabrik evlerde fiyatlar 20.000 TL'den başlıyor. Ortalama fiyat aralığı ise 30.000 TL ile 100.000 TL arasında bulunuyor. Özel yapım evlerde fiyatlar çok daha yüksek seviyelere çıkabiliyor.