Ucuz Ev Almanın 3 Formülü! Faizsiz, Taksitle ve İndirimli Ev Alma Rehberi

Ev alma hayali kuran vatandaşların bu alanda ki en önemli arzusu en uygun koşullarda ev sahibi olmak.
Ucuz Ev Almanın 3 Formülü! Faizsiz, Taksitle ve İndirimli Ev Alma Rehberi

Ev alma hayali kuran vatandaşların bu alanda ki en önemli arzusu en uygun koşullarda ev sahibi olmak. Peki en uygun, en ucuz koşullarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hangi fırsatlardan yararlanabilirler? Ucuz ev almak, faizsiz taksitle konut sahibi olmak isteyenler için değerlendirebilecekleri fırsatları ele alıyoruz.

Ev almak isteyen vatandaşların değerlendirebilecekleri farklı ve çeşitli fırsatlar bulunuyor.



Bu imkanların bir bölümü bankalar tarafından bir bölümü devlet destekli bir bölümü ise özel firmaların sağladığı kampanyalar dahilinde oluyor. EMlak365.com olarak bizlerde ev alacak vatandaşların değerlendirebilecekleri bu fırsatları tek tek ele aldık.



İNDİRİMLİ DÜŞÜK FİYATLI EV ALIMLARI



İndirimli fiyatlarla ev almak isteyen vatandaşların tercih edebilecekleri ilk yöntemlerden birisi temelden ev alımı.



Temelden, topraktan ev alımlarında vatandaşlar büyük çaplı indirimler yakalayabilir. Temelden ev alacak vatandaşlar firmaların sunduğu kampanyalar dahilinde yüzde 20 ile yüzde 40 arasında değişien oranlarla daha ucuz ev sahibi olabilirler.



Temelden ev alacak olan vatandaşlar ise bu konuda çok dikkatli olmak zorundalar. Bu alanda mağduriyet yaşamamak adına vatandaşlarında sözleşmelerini iyi yapmaları, her maddeye tek tek dikkat etmeleri gerekiyor. Sözleşmelerde öncelikle konut teslim tarihi, konut yapımında kullanılacak malzemeler, sunulan ev ile alınan evin aynı özellikte olması gibi durumlar bulunuyor.



BANKALARIN, FİRMALARIN İNDİRİMLİ KONUT SATIŞLARI



Çok sayıda konut firması, müteahhti ve banka bu alanda müşterilerine özel kampanyalar sunuyorlar. Konut alımlarında ödeme şekline göre dönemsel olarak uygulanan bu kampanyalarda müşteriler hem taksitli ödeme seçeneklerinden hemde yüzde 10 ile yüzde 20 arasında değişen indirimlerden yararlanabilirler.



Bu alanda son dönemlerde en dikkat çeken kammpanyalardan bir tanesi de Vakıfbank'a aitti. Vakıfbank banka gayrimenkul alımlarında müşterilerine yüzde 0.79 faiz oranıyla konut kredisi ve ev fiyatlarında yüzde 20 indirim imkanı sunuyordu.



FAİZSİZ TAKSİTLİ EV KONUT SATIŞ KAMPANYALARI



Bazı firmalar ise müşterilerine farklı satış kampanyaları sunuyor.



Bu kampanyaların en dikkat çekici olanlarından bir tanesi ise vadeli konut satışları. Firmalar bu satış kampanyalarında ödeme planını müşterilerin kendi durumlarına göre özel olarak belirliyor. Faiz ödemesi yapmak istemeyen vatandaşlar bu vadeli satış imkanıyla taksitle ev sahibi olabiliyor. Belli bir miktar peşinat ödemesi sonrası ise geriye kalan tutar özel olarak belirlenen yöntemlerle taksitlendiriliyor.



Emlak365.com