Ulaştırma Bakanlığı Antalya Demre Yat Limanı İçin Yap İşlet Devret YİD İhalesi İlanı Yayımladı!

Türkiye'nin en güzel koylarından birine sahip olan Demre Yat Limanı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 17 Ocak tarihli Resmi Gazete ile YİD modeli ile ihale ilanı yayımladı.
Ulaştırma Bakanlığı Antalya Demre Yat Limanı İçin Yap İşlet Devret YİD İhalesi İlanı Yayımladı!

Tatil yapmak için Antalya'yı tercih eden kişilerin en çok ziyaret ettikleri bölgeler arasında yer alan ve yat gezilerinin vazgeçilmez rotaları arasında gösterilen Demre Yat Limanı için beklenen ihale ilanı yayımlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 17 Ocak 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale ilanı ile yap işlet devret YİD modeli ile ihalenin yapılacağı açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete ile yayımlanan ihalenin 3996 sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun” kapsamında yapılacağı açıklanırken ihale kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

ANTALYA DEMRE YAT LİMANI İHALESİ NE ZAMAN?

Resmi Gazete ile yayımlanan Antalya Demre Yat Limanı Yap İşlet Devret Modeli ihale ilanı ile ihale şartnamesinin 1 Şubat 2022 tarihi itibari ile Ulaştırma Bakanlığı'nın Ankara'da merkezinde görülebileceği ya da 10 bin TL bedelle satın alınabileceği açıklandı. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin şartnamede belirtilen kurallara uygun olarak hazırlamış oldukları tekliflerini 1 Mart 2022 tarihinde en geç saat 10:00'da kadar vermekle yükümlü tutulacaklar.

Ulaştırma Bakanlığı Antalya Demre Yat Limanı İçin Yap İşlet Devret YİD İhalesi İlanı Yayımladı!

Antalya Demre Yat Limanı YİD ihalesi için belirlenen geçici teminat tutarı 1 milyon 200 bin TL olarak belirlenirken ihaleyi kazanan şirketin yapacağı harcamalar ve kullanacağı krediler için Hazine Garantisi verilmeyeceği ilan edildi. İhale tekliflerinin Ankara'da bulunan Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne elden teslim edilmesi şartı getirilirken posta yolu ile gönderilen tekliflerin dikkate alınmayacağı duyuruldu.