Vakıfbank 108 Bin TL'ye 140 Metrekare Apartman Dairesi, 103 Bin TL'ye 281 Metrekare Müstakil Ev Satıyor

Ev sahibi olmak isteyenler Vakıfbank'ın sağladığı imkan ile oldukça uygun maliyetlerle bunu gerçekleştirebiliyorlar. İşte Vakıfbank'tan satışa çıkarılan düşük fiyatlı konutların merak edilenleri...
Vakıfbank 108 Bin TL'ye 140 Metrekare Apartman Dairesi, 103 Bin TL'ye 281 Metrekare Müstakil Ev Satıyor

Konut fiyatlarında meydana gelen aşırı yükselişler vatandaşları bu alanda oldukça kararsız bir halde bırakıyor. Yüksek konut fiyatlarından dolayı ev satın alma imkanları azalan vatandaşlar fiyatların daha da artacağından endişe ettikleri için bu konuda harekete geçmek istiyorlar. Bu amaçla da ucuz fiyatla konut satışı yapılan kaynaklar araştırılıyor. Bankalardan yapılan konut satışları ise tam da vatandaşların aradıkları fırsat oluyor. Kriz ortamında mülk sahibi olmak isteyenler banklardan kelepir fiyatlarla ev satın alabiliyorlar.

VAKIFBANK'TAN UCUZ KONUT ARAYANLARA YENİ İMKANLAR

Türkiye'de müşterilere yoğun bir şekilde kredi kullandıran bankalar arasında Vakıfbank da yer alıyor. Vakıfbank kamu bankası olduğu için yapılan kredi başvurularını diğer bankalara oranla daha fazla onaylıyor. Kredi kullandırımında ise müşterilerden teminat olarak konutlarının gösterilmesi isteniyor. Bu teminat gösteriler konutlar kredi geri ödemelerinde aksama olması durumunda bankanın mülkiyetine geçiyor. Böylelikle Vakıfbank'ın idare ederken ciddi bir külfetle karşılaşacağı çok fazla sayıda konutu oluyor.

Vakıfbank sorunlu krediler karşılığında elde ettiği bu konutları uygun fiyatlarla satışa çıkarıyor. Bu şekilde büyük bir külfetten kurtulabilen Vakıfbank aynı zamanda ortaya çıkan kredi zararını da telafi edebiliyor. Türk lirası cinsinden kullandırılan bu kredilerden oluşan zararların telafi edilme süresi geciktikçe Vakıfbank'ın uğradığı zarar da artıyor. Bundan dolayı da Vakıfbank bu konutları uygun maliyetle satarak kazançlı çıkabiliyor. Bu kazançlı çıkma süreci aynı zamanda vatandaşların düşük fiyatlarla ev sahibi olmalarına imkan sağlıyor.

VAKIFBANK'IN YENİ KONUT SATIŞ İLANLARININ İNCELEMESİ

Vakıfbank'ın yayınladığı yeni konut satış ilanlarında çok sayıda fırsat yer alıyor. Muş Merkez'de 104 metrekare büyüklüğündeki konut 121 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Ayrıca Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde de 281 metrekarelik müstakil ev 103 Bin TL'ye satılıyor. Şanlıurfa Hilvan'da ise 2+1 apartman dairesi 108 Bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Vakıfbank 108 Bin TL'ye 140 Metrekare Apartman Dairesi, 103 Bin TL'ye 281 Metrekare Müstakil Ev Satıyor

Vakıfbank, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 130 metrekare apartman dairesini 119 Bin TL'ye satışa çıkardı. Ayrıca Ordunu'nun Akkuş ilçesinde de 206 metrekarelik bina toplu şekilde 148 Bin TL'ye satışa sunuldu.

Vakıfbank 108 Bin TL'ye 140 Metrekare Apartman Dairesi, 103 Bin TL'ye 281 Metrekare Müstakil Ev Satıyor

Vakıfbank tarafından Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 132 metrekare büyüklüğünde iki adet konut 129 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ise 245 metrekare büyüklüğündeki müstakil ev ve arsası 141 Bin TL'ye satılacak.

Vakıfbank'ın çok sayıda şehirde aktif konut satışı bulunuyor. Bunun için bankanın gayrimenkul satış sitesinin ziyaret edilmesi gerekiyor. Orada binlerce konut satış ilanı incelenebiliyor.