Vakıfbank 337 metrekarelik müstakil ev ve arsasını 432 Bin TL'ye satıyor!

Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Arsası ile beraber müstakil ev satan Vakıfbank belirlediği fiyatla duyanları oldukça şaşırttı. İşte Vakıfbank’ın müstakil ev satışı...
Vakıfbank 337 metrekarelik müstakil ev ve arsasını 432 Bin TL'ye satıyor!

Konut fiyatlarında meydana gelen artışlar nedeniyle insanlar artık daha mütevazi evlere doğru yönelmeye başladılar. Özellikle de müstakil evler çok ciddi bir alternatif haline geldiler. Çok nitelikli yapılar olmasa da arsaları ile beraber satıldıkları için müstakil evler büyük bir örüyor. Arsa yatırımı için bile düşünülen bu satışlar büyük kazançlara kapı aralayabiliyor.

VAKIFBANK MÜSTAKİL EV SATIYOR!

Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanları içerisinde müstakil evler de bulunuyor. Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde satışa çıkarılan müstakil ev bu konuda oldukça güzel bir örnek teşkil ediyor. Eve dair tüm detayları Vakıfbank kamuoyuna duyurdu. Çayırlık Mahallesi Karaman Sokak No:23’te bulunan müstakil ev Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı.

3+1 büyüklüğünde olan müstakil evin toplamda 337 metrekareye sahip olduğu bildirildi. 2000 yılında inşa edilen müstakil ev için Vakıfbank’tan konut kredisi çekebilme imkanı da bulunuyor. Oldukça düşük faizle çekilebilecek konut kredisi ile bu müstakil eve sahip olmak büyük bir imkan olarak değerlendiriliyor.

Vakıfbank’ın satışa çıkardığı müstakil evin tapuda ev ve arsa olarak geçmektedir. Parsel üzerinde zemin kat ve 1 kat olmak üzere ev inşa edilmiştir. 337 metrekarelik bir alana sahiptir. İmar planlarında taşınmazın arazisi serbest nizam 3 kat yapılaşma şartlarıyla konut alanında bulunmaktadır. Bu müstakil evin yıktırılıp yerine yeni bir ev yapılması durumunda 3 kat imar izni bulunmaktadır. Acıgöl ilçesinin çarşı merkezinde ara sokakta bulunan müstakil ev tüm resmi kurumlara sadece yürüme mesafesi uzaklığındadır. Toplu taşıma imkanı bu taşınmazın bir başka özelliği olarak dikkat çekiyor.

Vakıfbank 337 metrekarelik müstakil ev ve arsasını 432 Bin TL'ye satıyor!

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan Nevşehir Acıgöl’deki müstakil ev için 432 Bin TL fiyat belirledi. Bu fiyat ile hem müstakil eve hem de arsasının tam hissesine sahip olacaklar için bu fiyat oldukça makul olarak değerlendirilmektedir. Arsa fiyatlarının oldukça değerlendiği bir piyasa ortamında sadece evin arsası için dahi daha yüksek bedeller istenebilmektedir.