Vakıfbank Ankara'da dubleks daireyi 370 Bin TL'ye satıyor!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler insanları farklı satış kanallarına yönlendiriyor. Bankalar ucuz fiyatlı konuş taşıtı yapabiliyorlar. Vakıfbank da konut satış ilanlarını yenileyerek yeni fırsatları duyurdu.
Vakıfbank Ankara'da dubleks daireyi 370 Bin TL'ye satıyor!

Türkiye'de bankalar tarafından yapılan konut satışlarına son aylarda büyük bir ilgi gösteriliyor. Emlak piyasasında konut satın almanın imkanı kalmadı. Fiyat araştırması yapanlar çok geçmeden emlak piyasasında bir ev satın almanın maliyetinin milyonlarca lira olduğunu görüyorlar. Bundan dolayı da farklı satış kanalları araştırılıyor. Bankaların konut satışları da bunlardan birisi oluyor.

VAKIFBANK KELEPİR KONUTLARI YENİLEDİ!

Vakıfbank tarafından zaman zaman başta konut olmak üzere çeşitli niteliklerde gayrimenkul satışı yapılıyor. Bu gayrimenkuller yayınlanan satış ilanları ile kamuoyuna bildiriliyor. Gayrimenkul satış ilanları ile Vakıfbank tarafından kelepir konutlar açıklanıyor. Çok uygun fiyatlarla insanlar ev sahibi olmanın bir yolunu bu şekilde elde edebiliyorlar. 

VAKIFBANK'TAN ANKARA'DA SATILIK DUBLEKS KONUT!

Vakıfbank'ın yayınladığı konut satış ilanları içerisinde Ankara'da bir konutun fiyatı çok dikkat çekiyor. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan 3+1 dubleks konut için banka 373 Bin TL fiyat belirledi. Bu fiyat üzerinden vatandaşlar bu konutu satın alabilecekler. TOKİ bile 1-1 konutları dahi bu fiyata satmazken Vakıfbank uygun bir fiyatla 2017 metrekarelik dubleks konutu satışa çıkardı. 

Vakıfbank Ankara'da dubleks daireyi 370 Bin TL'ye satıyor!

KONUT KREDİSİ ÇEKİLEBİLİR

Vakıfbank'ın satışını yaptığı kelepir ev için hemen peşin olarak toplu ödeme yapamayanlar konut kredisi kullanma alternatifini düşünebiliyorlar. Yüzde 10'luk bir peşinat ödenmesi durumunda 120 ay vadeli konut kredisi çekmek oldukça makul bir satın alma yöntemi oluyor. Kamu bankaları aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi verirken bu çekilen kredinin borcu kira öder gibi taksit taksit geri ödenebiliyor. 

VAKIFBANK'TAN KONUT NASIL SATIN ALINIR?

Vakıfbank'ın yayınladığı gayrimenkul satış ilanları üzerinden konut satın alma işleminin nasıl yapılabileceği de merak ediliyor. Buna göre öncelikle en yakın Vakıfbank şubesine gitmek gerekiyor. Ankara'daki ilgili konut satış ilanına teklif vermek isteyen vatandaşlar önce 18.650 TL teminat bedeli ödemesi yapacaklar. Ardından ise Vakıfbank şubesindeki görevli personel tarafından müşteriye sisteme giriş yapabilmesi için bir şifre verilecek. Şifresiyle sisteme giren müşteri satın almak istediği ev için teklifte bulunacak. Başlayan geri sayımın sonunda en yüksek teklifin sahibi o evi satın alma hakkı elde edecek.