Vakıfbank, İş Bankası, Anadolu Bank! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenler Kaç TL Aylık Kredi Taksiti Öderler?

Nakit ihtiyaçlarını bankalardan kullandıkları ihtiyaç kredileri ile çözmeyi düşünenler kredi maliyetlerini merak ediyorlar. Vakıfbank, İş Bankası ve Anadolubank hangi maliyetlerle kredi veriyor?
Vakıfbank, İş Bankası, Anadolu Bank! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenler Kaç TL Aylık Kredi Taksiti Öderler?

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerin vatandaşlara yansıması 2022 yılında oldukça negatif oluyor. Cüzdanlar her geçen gün daha fazla boşalırken artık vatandaşların büyük çoğunluğunun finansal olarak hareket etme imkanları kalmadı. Bundan dolayı da ek kaynak arayışları hız kazandı. Ancak bu kriz ortamında da vatandaşların bulabilecekleri tek ek kaynak bankalar oluyor. Bankalar ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşterilere finansal destek sağlıyor.

BANKALARDAN 36 AY VADE İLE NAKİT DESTEĞİ

Bankaların geliştirdikleri kredi ürünü olan ihtiyaç kredisi ile müşterilere finansman desteği sağlanıyor. Bu finansman desteğini kullanan müşteriler bunun için belirli maliyetleri ödüyorlar. Bu kapsamda ihtiyaç kredilerine bankalar en fazla 36 aya kadar vade yapabiliyorlar. Bu 36 ay vade de 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için geçerli oluyor. Talep edilen kredi tutarı 50 Bin TL'nin üzerine çıkarsa banka o kredi hesaplamasını en fazla 24 aya kadar vade ile yapabilir.

Müşteriler kullandıkları ihtiyaç kredileri için karşılaştıkları maliyetlerin bankadan bankaya değiştiğini görebiliyorlar. Bu durum tamamen bankaları kredi politikalarından kaynaklanıyor. Her banka değişik bir kredi politikası uygulayabiliyor.

İŞ BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere kredi hesaplamalarında aylık yüzde 1,90 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 2.051 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 74.093 TL oluyor.

VAKIFBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi çekmek için tercihlerini Vakıfbank'tan yana kullanan müşterilere banka bu krediyi aylık yüzde 1,91 oranlı faizle veriyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 2.055 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 74.233 TL oluyor.

Vakıfbank, İş Bankası, Anadolu Bank! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenler Kaç TL Aylık Kredi Taksiti Öderler?

ANADOLUBANK 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

Anadolubank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere banka tarafından aylık yüzde 2,19 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananlar bankaya her ay 2.165 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 78.195 TL oluyor.

Emlak365.com