Yapı Kredi Bankası, İstanbul ve Ankara'da konut ve dükkan satışına başlattı! En pahalısı 550 bin TL! Bu teklifler kaçmaz!

Yapı Kredi Bankası, Ankara ve İstanbul il sınırları içerisinde uygun fiyatlı dükkan ve konut arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için yeni ihaleler düzenlediğini açıkladı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul ve Ankara illerinde satışa çıkardığı gayrimenkullere ilişkin ayrıntılar…
Yapı Kredi Bankası, İstanbul ve Ankara'da konut ve dükkan satışına başlattı! En pahalısı 550 bin TL! Bu teklifler kaçmaz!

Eylül ayında yükseliş trendine giren dolar kuru, kasım ayına kadar belirli bir ivmede yükselirken, aralık ayının ortasında yükseliş hızını arttırdı ve 18 TL seviyesine kadar yükseldi. Rekor seviyeye kadar ulaşan dolar kurundan sonra diğer döviz kurları ve altın fiyatları da kendi rekorlarını kırarak tarihe geçti.

Ekonomi piyasalarında görülen yüksek seviyeler ile birlikte gıdadan teknolojik ürünlere, her sektörde fahiş rakamlar telaffuz edilmeye başlandı. Öyle ki ilgili sektörlerde çalışan personeller, o dönem içerisinde etiket değiştirmeye yetişemedi. Uygulanan zam politikalarından etkilenen başlıca sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu. O dönem içerisinde iki- üç katına çıkan gayrimenkul fiyatları, sonrasında döviz kurları ve altın fiyatları gerilemiş olsa da indirim ile müjdelenmedi.

Yeni dönemde de devam eden fahiş fiyat politikaları, tüketicileri ve yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle büyükşehirlerde görülen yüksek rakamlar karşısında şaşkınlık yaşayan vatandaşlara, Yapı Kredi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, Ankara ve İstanbul illerinde bulunan gayrimenkulleri fiyat teklifine açtığını duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinin Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir daire olduğu öğrenildi. Banka 55 metrekare büyüklüğünde olan konut için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 550 bin TL, ihale katılım bedelini ise 27 bin 500 TL olarak belirledi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KAĞITHANE’DE UYGUN FİYATLI SATILIK KONUT!

Yapı Kredi Bankası, İstanbul ve Ankara'da konut ve dükkan satışına başlattı! En pahalısı 550 bin TL! Bu teklifler kaçmaz!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün, İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinin Nurtepe Mahallesi’nde bulunan bir daire olduğu öğrenildi. Banka 56 metrekare büyüklüğünde olan konut için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 850 bin TL, ihale katılım bedelini ise 42 bin 500 TL olarak belirledi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA’DA DEPOLU DÜKKAN SATIŞI!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü gayrimenkulün, Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan bir depolu dükkan olduğu öğrenildi. Banka 73 metrekarelik dükkan için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 275 bin TL, ihale katılım bedelini 13 bin 750 TL olarak belirledi.