Yapı Kredi Bankası'ndan olay fiyat: 430 metrekarelik arsa ve üzerindeki bina, 140 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkul ihalelerine yenilerini ekledi. Ankara’da hem konut hem de dükkan satışı gerçekleştireceğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.
Yapı Kredi Bankası'ndan olay fiyat: 430 metrekarelik arsa ve üzerindeki bina, 140 bin TL'den satışa sunuldu!

Elinde bulunan icralık dükkanları ve konutları uygun fiyatlar karşılığında satışa sunduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN UYGUN FİYATLI İCRALIK GAYRİMENKULLER!

Ankara ilinde uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketiciler eve yatırımcılara seslenen Yapı Kredi Bankası, yeni iş birliği kapsamında Tapu.com isimli yasal ihale platformu üzerinden toplamda 4 adet yeni ihale düzenlediğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İCRALIK KONUT VE ARSA İHALELERİ!

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa sunmak için anlaşmaya varmış olduğu Tapu.com isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka yeni ihaleler kapsamında Ankara ilinin farklı bölgelerinde bulunan konut ve arsa için fiyat teklif ekranlarını erişime açtı.

Yapı Kredi Bankası’nın Tapu.com isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleler ve ihalelere konu olan gayrimenkuller şu şekilde sıralandı:

  • Ankara Haymana Çatak Mahallesi 430 metrekarelik arsa ve kerpiç ev: İhale başlangıç bedeli 140 bin TL, ihale hizmet bedeli 6 bin 600 TL

  • Ankara Akyurt Akkent Sitesi 225 metrekare dubleks daire: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 400 bin TL, ihale hizmet bedeli 66 bin 100 TL

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İCRALIK DÜKKAN İHALELERİ

Yapı Kredi Bankası'ndan olay fiyat: 430 metrekarelik arsa ve üzerindeki bina, 140 bin TL'den satışa sunuldu!

Yapı Kredi Bankası anlaşmalı olduğu yasal ihale platformlarından Tapu.com üzerinden icralık dükkan ihaleleri de düzenlediğini duyurdu. Banka, Ankara ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için dükkan ihalelerinin ayrıntılarını paylaştı.

Ankara ilinin farklı bölgelerinde icralık dükkan satışı gerçekleştirileceğini bildiren Yapı Kredi Bankası, söz konusu gayrimenkullere ilişkin ayrıntılı bilgileri duyurdu. Banka, ilgili dükkan ihalelerini ve ihalelere konu olan icralık dükkanları şu şekilde sıraladı:

  • Ankara Çankaya Zafertepe Mahallesi 81 metrekare iskanlı dükkan: İhale başlangıç bedeli 600 bin TL, hizmet bedeli 28 bin 300 TL

  • Ankara Altındağ Alsan İşhanı 238 metrekare ofis: İhale başlangıç bedeli 700 bin TL, hizmet bedeli 33 bin TL