Yarı hissesi fiyatına kocaman daire! Milli Emlak'tan üç şanslı şehirde satılık devlete ait daireler

3 şehirde Milli Emlak Müdürlükleri yayımladıkları duyurular ile lojman satışı yapacaklarını ilan ettiler. Lojman satışı yapılacak olan iller, kaç adet lojman satışı olacağı ve fiyat listeleri...
Yarı hissesi fiyatına kocaman daire! Milli Emlak'tan üç şanslı şehirde satılık devlete ait daireler

Emlak365.com - Milli Emlak İl Müdürlükleri tarafından yayımlanan listelerde 3 şehirde lojman satışı olacağı duyuruldu. Ağrı Milli Emlak İl Müdürlüğü, Bolu Milli Emlak İl Müdürlüğü ve Manisa Milli Emlak İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan satış ilanlarında yer alan fiyatlar ile diğer satış detayları şöyle;

KAMUDAN SATILIK KONUT LİSTESİ 26 27 NİSAN

Ağrı Milli Emlak İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, Merkezde Şuçatağı Mahallesinde bulunan kamu konutunun satışının yapılacağı açıklandı. 165.000 TL muhammen bedel açıklanan konut satışı için fiili durum dolu olarak ifade edildi. Söz konusu konut satışı öncelikli konut satış kapsamında içerisinde yer almakla beraber ihale 9 Mayıs tarihinde düzenlenecek.

Bolu Gerede Milli Emlak Müdürlüğü tarafındna yayımlanan duyuru ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile bir adet konut satışı olacağı bildirildi. Herkese açık olacak ihale ile boş durumda olan 116 m2 daire 200.000 TL muhammen bedel ile satılacak. İhale 11 Mayıs tarihinde düzenlenecek.

Manisa Gördes Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda ise Çağlayan Mahallesinde yer alan ve zemin katta bulunan bir 2+1 daire 91 bin 432 TL'ye satılacak. 12 Mayıs tarihinde düzenlenecek ihaleye herkes katılabilecek ve ev için teklif sunabilecek.

Yarı hissesi fiyatına kocaman daire! Milli Emlak'tan üç şanslı şehirde satılık devlete ait daireler

KAMUDAN KONUT ALMAK İSTEYENLER NE YAPACAK?

Yukarıda yer alan 3 şehirde lojman almak isteyenler ihale ilanı yayımlayan; Ağrı Milli Emlak İl Müdürlüğü, Bolu Milli Emlak İl Müdürlüğü ve Manisa Milli Emlak İl Müdürlüğü kurumlarına gidecekler. Bu kurumlardan ihale dosyasını cuzi bir ücret karşlığında alacaklar ve daha sonra başvurularını dosyada bildirilen yöntem ile ihale tarihine kadar yapacaklar. İhale işlemlerine katılım sağlayacak olan vatandaşlar sundukları tekliflere göre evleri alabilecekler.

LOJMAN ALACAKLAR İÇİN KREDİ FIRSATI DA VAR?

Lojman alımlarında Milli Emlam Genel Müdürlüğü'nün anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden lojman kredisi kullanmakta mümkün. Lojman kredisi kullanacaklar kurumun anlaşmalı olduğu bankalara giderek normal kredi faiz ornalarından çok daha uygun koşullarda lojman kredisi kullanarak ev alma şansına sahip olabiliyorlar. Lojman kredisinde de müşterilere 120 ay vade olanağı sunuluyor.