Yatırımcılara Duyuru! Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Konut ve Arsa Satıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından 28 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru ile Amasya, İstanbul ve Muğla'da konut, arsa satışı yapılacağı duyuruldu.
Yatırımcılara Duyuru! Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Konut ve Arsa Satıyor

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayımlanan Resmi Gazete ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yatırımcılara duyuru yayımlandı. Yapılan duyuru kapsamında T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satış yöntemi ile özelleştirme kapsamına alınan yeni taşınmazlar duyuruldu.

Amasya'nın Merkez ilçesinde yer alan biri 625 m2, diğeri ise 615 M2 büyüklüğe sahip olan 2 arsa ile, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı olan Halkalı'da yer alan konut ve Muğla Bodrum Gökçebel'de yer alan arsalar satışa sunuldu. Hem arsa hem de konut yatırımı yapmak isteyen kişiler için 3 ilde yer alan 5 taşınmaz satışa sunuldu.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ ARSA VE KONUT SATIŞ İHALESİ İLANI!

Yükselen arsa ve konut fiyatları sonrasında gayrimenkul yeniden en gözde yatırım araçları arasına girerken, 4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında "satış" yöntemiyle özelleştirme kapsamına alınan taşınmaların birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhaleler, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonlandırılacağı ilan edildi.

Yatırımcılara Duyuru! Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Konut ve Arsa Satıyor

Ayrı ayrı hazırlanmak şarttı ile katılımcılar farklı teklif verebilecekler. İhaleye katılmak isteyen kişilerin ya da kurumların İhale Şartnamesi alması, her bir taşınmaz için ayrı teklif sunulması ve teklif ile şartnamede istenilen belgeleri İdare’nin Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme tarihi saat 18.00’e kadar elden teslim etmeleri zorunlu tutuldu.

Haber Kaynağı: Emlak365.com