Yeni Konutlar Çıldırtacak Fiyatlarla Listeye Eklendi! Ziraat Bankası 120 Bin TL'ye Ev Sahibi Yapıp Kiradan Kurtarıyor!

Konut satın almak isteyenlere bankalar tarafından ucuz konut fırsatları verilmeye devam ediliyor. Ziraat Bankası tarafından ucuz konut satış ilanlarına yenileri eklendi.
Yeni Konutlar Çıldırtacak Fiyatlarla Listeye Eklendi! Ziraat Bankası 120 Bin TL'ye Ev Sahibi Yapıp Kiradan Kurtarıyor!

Konut fiyatlarının artması ev sahibi olma imkanına sahip olan vatandaşların sayısını dibe çekti. Artık insanlar emlak piyasasının fiyatlamalarında ev satın alabilmek için çok yüksek maliyetleri göğüslemek zorundalar. Bu durum da satışlara darbe vururken ev satın almak için ucuz konut arayışlarını hızlandırdı. Bu alanda vatandaşlara en önemli fırsatları kamu bankaları sunuyor. Zİraat Bankası da bir kamu bankası sorumluluğu ile ucuz fiyatla konut satışı yapmayı sürdürüyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN UCUZ KONUT FIRSATLARI YENİLENDİ

Bankalar Türkiye'de konut satışları konusunda bir merkez haline gelmeye başladılar. Konut piyasasındaki ana görünümü değiştiren bu gelişme ile artık emlakçılar ikinci planda kalmaya başladılar. Bankalar kredi kullandırdıkları müşterilerden aldıkları konut ipoteklerini kredi borcunun ödenmemesi durumunda mülkiyet haline çevirip üzerilerine alıyorlar. Bir yandan banka konut sahibi olurken diğer yandan kredi zararı bilançolara ekleniyor. Bu kredi zararları da konutların satışlarından gelen nakitlerle telafi ediliyor. Bundan dolayı da uygun fiyatlarla konutlar satışa çıkarılıp çok hızlı bir şekilde satışının yapılması temin ediliyor.

Ziraat Bankası konut satışları son dönemlerde oldukça büyük ilgi görüyor. Banka tarafından farklı illerde konut satışları yapılıyor. Bu konutlar için belirlenen fiyatlar ise emlak piyasası ile karşılaştırıldığında oldukça ucuz olabiliyor. Gerekli takibi yapan ve teklifte bulunan vatandaşlar uygun fiyatla ev sahibi olma imkanı elde edebiliyorlar.

Ziraat Bankası'ndan konut satın almak için ilana çıkan konutlara teklif verilmesi gerekiyor. Bu tekliflerle beraber bir geri sayım başlatılıyor. Geri sayım süresi içerisinde diğer müşteriler de konutlara daha yüksek bedelde teklifte bulunabiliyorlar. Süre sona erdiğinde ise en yüksek teklifin sahibi konutu satın almaya hak kazanıyor. Eğer bir konuta çok teklif gelmezse o ev oldukça düşük fiyatla satın alınabiliyor.

Ziraat Bankası konut satışı ile satışa çıkardığı evler için müşterilere çok önemli bir imkan da sağlıyor. Buna göre bu konutlar Ziraat Bankası'ndan konut kredisi çekilerek de satın alınabiliyor. Finansman desteğini müşterilerine veren Ziraat Bankası onların ev sahibi olabilmeleri için tüm imkanlarını seferber ediyor.

ZİRAAT BANKASI'NIN KELEPİR FİYATLARLA SATIŞA ÇIKARDIĞI KONUTLAR

Ziraat Bankası tarafından Karaman Sarıveliler'de bulunan 80 metrekarelik konut için 180 Bin TL fiyat belirleyerek satışa çıkardı.

Yeni Konutlar Çıldırtacak Fiyatlarla Listeye Eklendi! Ziraat Bankası 120 Bin TL'ye Ev Sahibi Yapıp Kiradan Kurtarıyor!

Çorum Alaca'da 1+1 büyüklüğünde apartman dairesi Ziraat Bankası tarafından 190 Bin TL fiyatla satışa çıkarıldı. Bunun yanında Ankara Beypazarı'nda Ziraat bankası 100 metrekare konutu 126 Bin TL'ye satışa çıkardığını duyurdu.

Yeni Konutlar Çıldırtacak Fiyatlarla Listeye Eklendi! Ziraat Bankası 120 Bin TL'ye Ev Sahibi Yapıp Kiradan Kurtarıyor!

Giresun Bulancak'ta bulunan 75 metrekare konut 140 Bin TL'ye, 80 metrekare konut 155 Bin TL'ye Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarıldı. Ankara Beypazarı'nda 90 metrekarelik konut için ise Ziraat Bankası 160 Bin TL fiyat belirledi.

Emlak365.com