Yüzde 0.56 Faizle 12 Ay Ödemesiz Konut Kredisi! Konut Seferberliği Kampanyası Genişliyor

Normalleşme sürecinde sağlanan konut kredisi kampanyasının ardından başlatılan konut seferberliği kampanyası genişliyor.
Yüzde 0.56 Faizle 12 Ay Ödemesiz Konut Kredisi! Konut Seferberliği Kampanyası Genişliyor

Normalleşme sürecinde sağlanan konut kredisi kampanyasının ardından başlatılan konut seferberliği kampanyası genişliyor. Bir firmanın daha katıldığı konut seferberliği kampanyasında müşterilere yüzde 0.56 faizle başlayan oranlarla kredi imkanı sunulacağı duyuruldu.

Koronavirüs ile mücadele sürecinin ilk aşamasının tamamlanmasının ardından ekonomik canlanma adına atılan en önemli adımlardan başında konut kredisi kampanyası geliyor.



Kamu bankaları ile kamu katılım bankaları tarafından başlatılan bu kredi kampanyasında müşterilere sıfır ve ikinci el ev alımlarında yüzde 0.64 ve 0.74 faiz oranlarıyla kredi sağlanacağı duyurulmuştu. Bu konut kredisi kampanyasının hemen ardından Emlak Konut GYO yeni bir kampanya başlatmıştı.



BİR FİRMA DAHA DAHİL OLDU



Emlk Konut GYO tarafından başlatılan bu konut seferberliği kampanyasında müşterilere yüzde 10 indirimli satışlar, düşük faiz, ödemesiz dönem ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunulmuştu. Emlak Konut GYO tarafından başlatılan bu kampanyaya Kalyon Gayrimenkul de katıldı.



Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu dahil oldukları konut seferberliği kampanyasına dair detayları paylaştı. Mehmet Kalyoncu konuşmasında Türkiye'de konut sektöründe hiçbir dönem talep sorunu olmadığını, müşterinin konut iştahının daima canlı kaldığını ifade etti. Son dönemlerde atılan kredi ve diğer kampanyaları değerlendiren Mehmet Kalyoncu kamu bankalarının destek paketleri ve Emlak Konut GYO’nun son kampanyasının sektöre çok olumlu bir ivme getirdiğini söyledi.



YÜZDE 0.56 FAİZ ORANLARIYLA KONUT KREDİSİ



Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu konuşmasının devamında bu seferberliğe dahil olmalarıyla birlikte sundukları kampayaya ilişkin bilgi verdi.



“120 ayda vade oranımızı, 1 milyon TL’ye kadar olan tutar için yüzde 0.56’ya kadar çektik. 1 milyon TL’nin üzerinde ise yine sektör ortalamasının 30 baz puan altında, yüzde 0.66’lık bir vade oranı sunuyoruz. Bunun yanında dileyen müşterilerimiz de 750 bin TL’ye kadar yüzde 0.64, 12 ay ödemesiz vade farkını kullanabiliyor”



Mehmet Kalyoncu ayrıca bu kampanya ile ev alanların daha taksit ödemelerine başlamdan evlerine oturabileceklerini söyledi.



Emlak365.com