Zemin Kat 100 Metrekare Lojmanlar Almak İsteyene 200 Bin Liraya Satılık

Hazine'ye ait olan 3 devlet konutu açık artırma ile satılacak. Ev almak isteyenler için 100 metrekare oda bir salon şeklindeki, zemin katta bulunan daireler 200.000 TL'ye satılacaklar.
Zemin Kat 100 Metrekare Lojmanlar Almak İsteyene 200 Bin Liraya Satılık

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü lojman satışı yapacak. Düzce Merkez'de bulunan 2 daire ile Akçakoca İlçesinde yer alan bir daire satılacak. Merkez'de bulunan daireler Yeşiltepe Mahallesinde yer alırken Akçakoca Mahallesinde yer alan daire Osmaniye Mahallesinde yer alıyor.

3 KAMU KONUTU İÇİN DE İLAN EDİLEN MUHAMMEN BEDEL 200.000 TL

Düzce İli, Merkez ve Akçakoca İlçesinde bulunan konutların özellikleri duyuru metninde yer aldı. Yeşiltepe Mahallesinde bulunun konutlardan birisi alt zemin, diğeri ise zemin katta yer alıyor. İki konut eşit büyüklükte; 100 m2 kare olan konutlar 3+1 şeklinde. Konutlar için 200.000 TL fiyat belirlenmiş. Akşakoca Mahallesinde yer alan konutta zemin katta yer alıyor. 101.2 m2 büyüklükte olan daire, diğer lojmanlar gibi 3+1 şeklinde. Bu konut için de 200.000 TL ilk teklif fiyatı belirlenmiş durumda.

Zemin Kat 100 Metrekare Lojmanlar Almak İsteyene 200 Bin Liraya Satılık

Düzce'de satışa çıkarılacak konutların tamamı 31 Ocak tarihinde ihaleye çıkarılacak. İhaleye katılmak isteyenler bir kısa açıklamada bulunan Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü üç lojmanında 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü satılacağını duyurdu. İhale işlemleri ve satışlar Düzce Valiliği / Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü - Milli Emlak Müdürlüğü adresinde komisyon huzunda gerçekleştirilecek.

İHALE BAŞVURU EVRAKLARI VE İHALEYE KATILIM SÜRECİ

31 Ocak tarihinde ihaleye katılmak isteyecekler, o tarihe kadar başvurularını yapacaklar. Başvurular Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne yapılacak. İhale için isteklilerin kurumun şartname de yer verdiği tüm evrakları kuruma teslim etmeleri gerekiyor. Bu evrakların teslimi başvuru işlemlerinin sadece bir aşamasını oluşturuyor.

İstekliler ihale için ayrıca tabloda da yer alan geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor. Bu ücret geçici bir ödeme olacak. Ödemeleri kuruma yapanlar başvuru evraklarına aldıkları makbuzu da ekleyerek başvuru işlemlerini tamamlayacaklar. İsteklilerin başvurularını tamamlamaları için asal yerleşim yeri belgesi (İkametgah ilmuhaberi) ile Nüfus kayıt örneği veya arkalı-önlü nüfus cüzdanı fotokopisini, makbuzla beraber kuruma bırakmaları gerekiyor.

Başvuruların ardından ayın son günü saat 14.00'te başlayacak olan ihaleye katılım sağlanacak ve teklif verilecek. Daireleri alma hakkı elde edenler ödemelerini peşin yada bankalardan kullanabilecekleri lojman kredisi ile yapacaklar.