Zemin katta 71 m2 iki oda bir salon kamu lojmanı 91 bin liraya satış ilanında

Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile lojman satışı yapacağını duyurdu. 71 m2 olan ev zemin katta ve 91.432 TL'ye satış ilanında.
Zemin katta 71 m2 iki oda bir salon kamu lojmanı 91 bin liraya satış ilanında

Emlak365.com - Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gördes Milli Emlak Şefliği lojman satış ilanına çıktığı. Açıkladığı fiyat ile dikkat çeken kurum, muhammen bedeli 91.432 TL olarak açıkladı. Manisa'da ev arayanlar için cazip olan kamu konutu satış ilanında evin diğer tüm özellikleri de listelendi.

MANİSA'DA 91 BİN TL'YE SATILIK 2+1 LOJMAN

Lojman satış duyurusunda; ihaleye çıkarılan lojmannın Manisa ili Gördes İlçesi Çağlayan Mahallesinde yer aldığı bildirildi. 163 / 6 ada parsel numaralı konumda yer alan yapı dışında dairenin detayları da açıklandı. Dairenin meslek niteliğinde olduğu ve zemin katta bulunduğu açıklandı. Daire tipi 2+1 olarak ilan edilirken konutun brüt alanı 71.7 m2 olarak açıklandı. Konutun tamini medeni 91 bin 432 TL geçici teminat bedeli ise 9.143 TL olarak duyuruldu.

Zemin katta 71 m2 iki oda bir salon kamu lojmanı 91 bin liraya satış ilanında

Kurum tablo dışında yapmış olduğu bilgilendirme açıklamasında açık artırmanın; Kamu Konutu ve Hazine taşınmazlarının satış ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacağını açıkladı. Konut satışı için ihalenin 12 Mayıs tarihinde düzenleneceğini bildiren Gördes Milli Emlak Şefliği ihale saatini 15.00 olarak açıkladı. Aşağıda yer aldığı şekilde başvurularını tamamlayanlar ise ihale gün ve saatinde Hüseyni Baba Mah. Fatih Bul. No:39 Kat:2 adresinde bulunan Gördes Milli Emlak Şefliğinde toplanacak Komisyon huzurunda tekliflerini sunacaklar.

91.000 TL'YE DAİRE ALMAK İSTEYENLER

91.000 TL'ye daire almak isteyenler için başvuru işlemleri şirketler adına tüzel başvuru, bireysel başvurular ise gerçek kişi kapsamında yapılacak. Kendi adına başvuru yapacak olan vatandaşlar "Tebligat için Türkiye’de gösterilecek adres beyanı, Yasal yerleşim yeri belgesi, T.C Kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını, Geçici Teminata ilişkin belge ve şahıslar adına vekâleten katılacakların noter tasdikli vekaletname" belgelerini Gördes Milli Emlak Şefliğine teslim edecekler. Başvuruların tamamlanması için 9.143 TL olan geçici teminat bedeli ödenecek.

TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ VAR

Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gördes Milli Emlak Şefliği hazırladığı ihale kılavuzunda satışların talep edilmesi durumunda, taksitli olabileceğini de bildirdi. Kurum sunulan taksit avantajı hakkında "Kanunun 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen şekilde en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda ve taksitlerle kanunî faizi ile birlikte ödenir" açıklamasında bulundu.