Ziraat Bankası Ara Sokakta 4 Oda 1 Salon Boş Daireyi 45.000 TL'ye Satıyor

Ziraat Bankası konut satış duyuruları arasında 4 oda 1 salon boş ev bulunuyor. Ara sokakta yer alan ev için 45.000 TL fiyat belirlenmiş durumda. Satışlar için başvurular başladı.
Ziraat Bankası Ara Sokakta 4 Oda 1 Salon Boş Daireyi 45.000 TL'ye Satıyor

Ziraat Bankası'nın güncel konut satış duyuruları arasında yeni ilanlar var. Emlak365.com olarak bizlerde bankaların boş satılık daire ilanlarını paylaşmaya devam ediyoruz. İşte bankanın yeni duyurduğu dikkat çeken duyurusu.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 45.000 TL'YE SATILIK 4+1 BOŞ DAİRE

Bankanın satış ilanlarının bir kısmı aralık ayı öncesi yenilendi. Yeni yayımlanan duyurulardan birisi de Şanlıurfa'da yer alan bir konut için oldu.

Ziraat Bankası Ara Sokakta 4 Oda 1 Salon Boş Daireyi 45.000 TL'ye Satıyor

ZKonut satış duyurusunda Şanlıurfa'nun Haliliye İlçesinde Süleymaniye semtinde yer alan bir dairenin satışının yapılacağı bildirildi. Söz konusu konutun adresi "Haliliye İlçesi, Devteyşti Mahallesi, 9654 Sokak, A Blok, Zafer Apartmanı" olarak açıklandı.

Konutun özellikleri hakkında da bilgi veren Ziraat bankası tüm detayları açıkladı. Konutun 4 odası olduğu ve 1 salonu bulunduğu bildirildi. Bunun 95 m2 büyüklükte olan dairenin kullanım durumu boş olarak açıklandı. Bodrum katta bulunan daireyi almak isteyen aileler kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası Ara Sokakta 4 Oda 1 Salon Boş Daireyi 45.000 TL'ye Satıyor

KONUT KREDİYE UYGUN

Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı konutu almak isteyen ancak nakit ödeme imkanı olmayanlar için konut kredisi kullanılabilecek. Müşteriler konutu almak için teklif verecekler. Açık artırma sonunda konutu almak için teklif verenler arasından en yüksek teklifi sunanlar konutu almaya hak kazanacaklar.

Konutu almaya hak kazananlar ödeme işlemleri öncesinde Ziraat Bankası'na konut kredisi başvurusunda bulunacaklar. Banka kişinin krediye uygun olması durumunda özel bir faiz oranıyla kredi sağlayacak. Konut kredisi için 120 ay vade olanağı sağlanacak olan müşteriler ödemelerini ay ay taksitle yapacaklar.

KONUTU ALMAK İÇİN TEKLİF NASIL VERİLECEK

Müşteriler tekliflerini vermek için bankanın resmi internet sitesi üzerinden bankacılık işlemleri ile tekliflerini sunabilirler. Bunun dışında banka şubeler üzerinde de başvuruları kabul edecek. Banka şubesi üzerinden yada internet bankacılığından teklif verilmesinin ardından müşteriler ilanı takip edecekler.

Başka bir teklif verilmesi durumunda ise 1.000 TL ile yükseltilebilecek. Örneğin ilk teklif fiyatı olan 45.000 TL başka bir müşteri tarafından verilirse bir başka alıcı 46.000 TL teklif edebilecek.

Teklif sürecinin sona ermesinin ardından ise vatandaşlar alım satım işlemlerini tamamlayacaklar. Bu işlemlerin tamamı ilgili Ziraat Bankası şubesi üzerinden gerçekleştirilecek.