Miras kavgası yaşayan İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e zehir zemberek sözler! Kaza yerine ilk koşmuştu, İbo yine affetmedi

Babasının malvarlığı için vasi talebinde bulunması ile gündeme bomba gibi düşen Ahmet Tatlıses ile babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmuyor. Bodrum'da babasının trafik kazası haberini alır almaz olay yerine koşan Ahmet Tatlıses'in İbrahim Tatlıses ile barıştığı iddia edilmişti.
Miras kavgası yaşayan İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e zehir zemberek sözler! Kaza yerine ilk koşmuştu, İbo yine affetmedi

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası ile hayranlarını bir kere daha korkutan İbrahim Tatlıses'in ölümle burun buruna geldiği kaza yerine ilk koşanların arasında oğlu Ahmet Tatlıses yer almıştı. Babasının trafik kazası geçirdiği haberini alır almaz kaza yerine koşan Ahmet Tatlıses'in bu hareketi sonrasında babası ile barıştığı iddia edilmişti. 

Hatırlanacağı üzere baba oğulun arası karşılıklı yapılan açıklamalar ile bozulmuş, canlı yayına telefon ile katılan İbrahim Tatlıses oğluna en çok iş yapan dükkanlarını devrettiğini, oğlunun tüm mallarını batırdığını ve miras peşinde olduğunu iddia etmişti. Tüm malvarlığı ve mirasını kendisi ile barışması şartı ile Gülçin Karakaya'ya bırakacağını duyurmuştu. 

BABA OĞULUN ARASI NEDEN AÇILDI, İBRAHİM TATLISES VE OĞLU AHMET TATLISES'İN KAVGA NEDENİ NE?

Ahmet Tatlıses'in annesi olan Adalet Sara tarafından sosyal medyada babalar günü nedeniyle yapılan paylaşım kavganın fitilini ateşlemişti. Adalet Sara eski eşini üstü kapalı bir şekilde çocukları ile ilgilenmemekle itham etmişti. 

 Daha sonra ise oğlu Ahmet Tatlıses'ten şok bir adım gelmiş, babasının akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ederek mal varlığına şerh konulmasını talep etmişti. Karşılıklı yapılan açıklamalarda eleştirinin dozu iyice kaçmış, İbrahim Tatlıses oğlunu son derece sert bir şekilde eleştirmişti. 

 BODRUM'DA KAZA GEÇİREN İBRAHİM TATLISES İLE KAZA YERİNE KOŞAN AHMET TATLISES BARIŞTI MI, İMPARATOR OĞLUNU AFFETTİ Mİ?

Babasının Bodrum'da kaza geçirdiğini duyuran Ahmet Tatlıses olay yerine koşan ilk isimler arasında yer almış, kaza yerinde yapılan müdahale sonrasında babasını hastane odasında da yalnız bırakmamıştı. Oğlunu affedip affetmediği sorusu üzerine açıklama yapan İbrahim Tatlıses ''Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti." diyerek oğlu için yine zehir zemberek açıklamalara imza attı. Ahmet Tatlıses'in bu iddialara vereceği yanıt ya da bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.