0.69 konut 0.79 taşıt 0.99 konut kredisi kampanyası! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank hazırlığı

Kredi faiz oranlarının cep yaktığı dönemde kamu bankalarının yeni kredi kampanyası hazırlığında oldukları iddia edildi. Ancak kampanya koşullara bağlı olacak.
0.69 konut 0.79 taşıt 0.99 konut kredisi kampanyası! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank hazırlığı

0.49 konut 0.69 taşıt 0.99 konut kredisi kampanyası! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank hazırlığı - Devlet bankalarının kredi kampanyaları yakından takip edilirken özel bankalarda faiz oranlarının rekora ulaşmasından sonra bir kere daha gözlerkamu bankalarına çevrilmişti. Beklenen kredi hazırlığı için finans kulislerine haber düştü.

Kamu bankaları tarafından yeni kredi paketi hazırlığı olduğu iddia edildi. Ancak kredi kampanyası bir önceki kampanya gibi olmayacak ve ağır koşulları bulunacak. Ucuz kredi paketinden sadece bu koşulları yerine getiren kişiler yararlanabilecek.

İLK KEZ EV ALANLARA 5 SENE SATMAMA ŞARTI İLE 0.49 KONUT KREDİSİ!

Finans kulislerine düşen bilgilere göre yeni kredi kampanyası hazırlığı başladı. Yükselen faiz oranları nedeniyle piyasada işlem hacmi büyük oranda düşerken belli sektörler desteklenecek. İlk kez ev alan kişilere 5 sene satmama şartı ile 0.69 faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi verilecek.

Yine 5 sene satmama şartı ve ilk arabasını alma koşulu ile 0.79 faiz oranı ile taşıt kredisi verilecek. Yalıtım kredisi kampanyası bir kere daha devreye sokulacak ve ısı yalıtımı amacıyla 0.99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verilecek. Bu kredi paketlerinden yararlanmak istiyorum diyen kişiler bankalarla sözleşme imzalayacak ve koşulları yerine getirmeyen yani aldığı evi ya da aracı 5 sene önce satan ya da ihtiyaç kredisini başka amaçla kullanan kişiler ağır para cezaları ödeyecek. Finans kulislerinde iddialar konuşulurken bilgilerin doğru olup olmadığını ise ilerleyen günler gösterecek...

Genel Yayın Yönetmeni