100 Bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası vanaları açtı! Aylık ödenecek taksit belli oldu!

Yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere Ziraat Bankası tarafından faiz maliyeti avantajı sağlanıyor. Ziraat bankası 100 Bin TL ihtiyaç kredisi için maliyet koşullarını açıkladı.
100 Bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası vanaları açtı! Aylık ödenecek taksit belli oldu!

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı vatandaşlar yüksek miktarlı nakitlere ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu nakit ihtiyacı eşten dosttan sağlanamayınca tüm kapılar bankalara çıkıyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyenler kredi maliyetlerine dair kapsamlı bir araştırma yapıyorlar. Bu araştırma neticesinde elde edilen faiz oranları karşılaştırılarak ihtiyaç kredisi çekilecek banka tespit ediliyor. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ MUSLUKLARINI AÇTI!

İhtiyaç kredisi çekmek için son dönemlerde en iyi imkanları kamu bankaları sunuyor. Özel bankalar tarafından müşterilere ihtiyaç kredisi pek verilmek isteniyor. Verilse dahi çok düşük limitlerde müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Kamu bankaları ise daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi verebiliyorlar. Ziraat bankası da bu bankalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Ziraat Bankası'na başvuru yapan vatandaşlar yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 

HANGİ FAİZLERLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR?

Ziraat bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler oldukça uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ziraat bankası ihtiyaç kredisinde kademeli bir faiz politikası uyguluyor. 50 Bin TL'ye kadar olan krediler aylık yüzde 1,79 faizle verilirken 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmek istendiğinde aylık faiz oranı yüzde 1,89 olarak uygulanıyor. Yine bu faiz oranı bankacılık piyasasının genel ortalamasına göre çok düşük olarak değerlendiriliyor. 

BDDK AZAMİ VADE SÜRELERİNİ BELİRLEDİ

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler belirli azami vade sürelerine uymak zorundalar. Bu zorunluluk sadece müşterilere değil bankalara da uygulanıyor. BDDK'nın aldığı karar ile beraber 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 ay, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası ihtiyaç kredileri 24 ay, 100 Bin TL üzeri ihtiyaç kredileri 12 ay vade ile kullandırılabiliyor. Bu azami vade süreleri kesinlikle aşılamıyor. 

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYETİ!

100 Bin TL ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası vanaları açtı! Aylık ödenecek taksit belli oldu!

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 1,89 oranında kredi faizi uygulanıyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 5.506 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin yıllık maliyet oranının yüzde 33 olduğu bildirildi.