100 Bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları!

Bankalardan ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünenleri en çok ilgilendiren konu bu kredilerin maliyetleri oluyor. Bankalar ihtiyaç kredilerini aylık yüzde kaç faizle veriyorlar?
100 Bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı içerisinde kalan vatandaşların imdatlarına bankalar yetişiyor. Belirli maliyetleri ödemek karşılığında bankalar kendilerine başvuru yapan müşterilerine ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyorlar. Bu imkanı değerlendirenler de finansal sorunlarını hızlı ve kolay bir şekilde aşabiliyorlar. Ancak burada en kritik olan ihtiyaç kredisinin hangi maliyetle kullanıldığı oluyor. Gerekli araştırmayı yapmayan bazı vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanımlarında yüksek tutarlı zararlarla karşılaşabiliyorlar. 

AZAMİ VADE SÜRELERİ TÜM BANKARDA EŞİT!

İhtiyaç kredisi kullanımlarında bankaların uygulamış oldukları azami vade süreleri BDDK tarafından belirleniyor ve bu süreler tüm bankalarda eşit olarak uygulanabiliyor. Bu doğrultuda 100 Bin TL ihtiyaç kredileri en fazla 24 aya kadar vade ile kullandırılabiliyor. 100 Bin TL'Nin aşılması durumunda en fazla 12 ay vade yapılabiliyor. 

İŞ BANKASI 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

İş Bankası müşterileri aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler İş Bankası'na vade devam ettikçe her ay 5.553 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 133.786 TL olarak hesaplanıyor.

ING BANK 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

 İhtiyaç kredisi kullanmak için ING Bank'ı tercih edecek olanlara banka tarafından aylık yüzde 2,14 oranında kredi faizi uygulanıyor. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 5.700 TL olarak hesaplanıyor. Bu krediyi kullananların karşılamaları gereken toplam maliyet ise 137.319 TL oluyor.

100 Bin TL ihtiyaç kredisi taksit hesaplama tabloları!

YAPI KREDİ BANKASI 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

 Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 2,79 olarak açıklandı. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bu bankaya aylık 6.219 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplam kredi maliyeti ise 149.779 TL olarak hesaplanıyor.

ZİRAAT BANKASI 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Ziraat Bankası kamu bankası olmanın verdiği rahatlıkla daha düşük maliyetle ihtiyaç kredisi verebiliyor. Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faizinin yüzde 1,79 olduğu bildirildi. 24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti Ziraat Bankası'nda 5.430 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 130.850 TL olarak belirtildi.