1.250 TL taksitle 30 Bin TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile alakalı olarak maliyetler merak konusu oluyor. Bir süre önce maliyetleri düşüren İş Bankası çok daha uygun koşullarda ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor.
1.250 TL taksitle 30 Bin TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

Türkiye'de çok sayıda vatandaş bankaların ihtiyaç kredisi maliyetlerini araştırıyorlar. Uygun maliyet bulunca ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünenlere İş Bankası çok önemli bir fırsat sunuyor. İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi maliyetleri oldukça uygun bir seviyeye çekilirken nakit sıkışıklığı içerisinde olanlar bu imkanı değerlendirme için kredi başvurularını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Peki İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI KOŞULLARI!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek için başvuru yapacak olan müşterilerin bazı teknik detayları bilmeleri gerekiyor. Öncelikle bu krediler en fazla 36 aya kadar vade ile verilebiliyor. Türkiye'de bankaların ihtiyaç kredilerine en fazla kaç ay vade uygulayabileceklerine bankalar değil BDDK karar veriyor. BDDK kararı gereği 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100 Bin TL üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile verilebiliyor. İş Bankası da BDDK'nın bu azami vade süresi sınırlamalarına uyuyor. 

İş Bankası tarafından kredi maliyetlerine dair de bilgi verildi. Bir süre önce daha yüksek maliyet ile ihtiyaç kredisi kullandıran İş Bankası bu kredi maliyetlerinde indirim yapmıştı. İş Bankası müşterileri aylık yüzde 1,95 faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Türkiye'de en düşük faizli ihtiyaç kredileri kamu bankalarında bulunurken artık kamu bankaları ile İş Bankası arasında ihtiyaç kredisi maliyetlerinde çok fazla da bir fark kalmadı. 

1.250 TL TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI!

1.250 TL taksitle 30 Bin TL ihtiyaç kredisi İş Bankası'nda!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler kredi maliyet hesaplamalarını da araştırıyorlar. İş Bankası'ndan 1.250 TL taksit ödeyerek çekilebilecek ihtiyaç kredisinin maliyet hesaplamasını banka açıkladı. Buna göre 36 ay vadeli hesaplamaya göre müşteriler vade boyunca her ay 1.250 TL taksit ödemek koşuluyla 29.732 TL tutarında ihtiyaç kredisi çekme imkanı buluyorlar. Bu kullanılan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 45 Bin TL oluyor. Ancak bu toplam maliyetin artmaması için müşterilerin aylık kredi taksitlerini günü gününe ödeyerek gecikmeye düşmemeleri gerekiyor. Geciken kredi taksitlerine gecikme faizi de işlenebiliyor.