18.500 TL emekli maaş promosyonu! ING Bank açıkladı, paralar hesaplara yatmaya başladı!

Emeklilere ING Bank tarafından ayın sürprizi yapıldı. Maaşlarını ING Bank’a taşıyan emekliler 18.500 TL nakit ödeme alma imkanına sahip olabilecekler.
18.500 TL emekli maaş promosyonu! ING Bank açıkladı, paralar hesaplara yatmaya başladı!

Bankaların emeklilere yönelik kampanyalarının ardı arkası kesilmiyor. Büyük bi rekabete giren bankalar daha fazla emekli müşteriye sahip olabilmek için kesenin ağzını iyice açtılar. Bankaların bu yarışı ise en çok emeklilerin işine yarıyor. Ekonomik güçlük çeken emekliler kendilerine rahat nefes aldırtacak imkanı böylece bulabiliyorlar.

PROMOSYON KAMPANYALARI ÇEŞİTLENDİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları arasında esasen bankalar arasında çok büyük ödeme farkları bulunmuyor. Emeklileri ikna edebilmek isteyen bankalar maaş promosyonu kampanyalarına ekleme yapıyorlar. Bu şekilde fark yaratan bankalar daha çok talep görüyorlar. Bu bankalardan birisi de ING Bank oldu. ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre emekliler için çok kapsamlı bir emekli maaş promosyonu kampanyası kamuoyuna duyuruldu.

MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ YAPILIYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ING Bank’ın yapacağı ödemeler netleşti. Buna göre maaşını ING Bank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca da emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veren emeklilere şu promosyon ödemeleri yapılıyor:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.500 TL,
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.250 TL,
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.750 TL,
-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

1.000 TL BONUS KAZANMA İMKANI!

ING bank tarafından emekli müşterilere maaş promosyonuna ek olarak 1.000 TL de bonus kazanma fırsatı veriliyor. Bunun için yapılması gereken ise ING bank kredi kartı üzerinden tek seferde 500 TL ve üzerinde harcama yapmak oluyor. Bu koşulu sağlayan emekli müşterinin kredi kartı hesabına 1.000 TL bonus yükleniyor. Bonus imkanı ile emekliler bir miktar daha yüksek ödeme almış oluyorlar.

EMEKLİLERE İHTİYAÇ KREDİSİ!

Emekli müşterilere ING Bank tarafından sağlanan bir imkan da ihtiyaç kredisi oldu. Buna göre maaşını ING Bank’a taşıyan emeklilerin hesaplarına 10 Bin TL ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. Uygun faizli olan bu ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli kullanılabiliyor. Kullanılan bu ihtiyaç kredisinin taksit ödemeleri ise müşterinin emekli maaşından aydan aya kesiliyor.

18.500 TL ALINABİLİYOR!

ING Bank emekli maaş promosyonu kapsamında müşterilere 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılırken 1.000 TL de bonus imkanı veriliyor. Karşılıksız olarak ING Bank’tan 8.500 TL alınabiliyor. Bunun üzerine 10 Bin TL ihtiyaç kredisi eklenince müşterilerin banka hesaplarına 18.500 TL yatırılıyor.