20 21 Haziran Borsa İstanbul açık mı, ne zaman açılacak?

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Borsa İstanbul işlemlerine ara vermişti. Bu çerçevede Borsa İstanbul'un 20 ve 21 Haziran'daki çalışma durumu merak edildi.
20 21 Haziran Borsa İstanbul açık mı, ne zaman açılacak?

İslam alemi 16 Haziran tarihi itibariyle Kurban Bayramı'n ı idrak etmeye başladı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Borsa İstanbul işlemlerine ara verirken bir yandan da çalışma takvimi araştırılıyor.

Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte tatile giren Borsa İstanbul'un ne zaman açılacağı merak edilirken ''Borsa bugün açık mı, kapalı mı?'' gibi soruların yanıtı merak ediliyor.

BORSA NE ZAMAN AÇILACAK?

20 - 21 Haziran tarihlerinde Borsa İstanbul'un açık mı kapalı mı olduğu merak ediliyor. Bayramdan sonra Borsa İstanbul açılış tarihi sorgulanmaya devam ederken ''Bayram tatili süresince Borsa İstanbul çalışma takvimi nasıl olacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

20-21-haziran-borsa-istanbul-acik-mi-ne-zaman-acilacak.jpg

Borsa İstanbul 14 Haziran Cuma günü kapanışı ile birlikte tatile girdi. Kurban Bayramı tatili boyunca 16 - 17 - 18 - 19 Haziran tarihlerinde Borsa İstanbul kapalı iken 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günü ise açık olacak ve işlem görecek.