3. Dünya savaşı açıklaması altın fiyatlarını ters düz etti!

Altın fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken para piyasalarında yaşanan gelişmeler de merak ediliyor. Altın fiyatları
3. Dünya savaşı açıklaması altın fiyatlarını ters düz etti!

Altın piyasasına ilişkin fiyat takibini sürdüren vatandaşların günlük olarak fiyat takibi devam ediyor. Altın fiyatlarına dair güncel fiyat listesi günlük olarak takip edilirken yatırımcı ve yatırımcı adayları da dalgalı seyreden altın fiyatları için araştırmalarına başladı.

Altın fiyatlarına ilişkin uzman değerlendirmeleri takip edilirken altın piyasasındaki dalgalanmalar ve ekonomik gelişmeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. 3. Dünya savaşı söylemleri küresel piyasaları özellikle de altın fiyatlarının yönünü etkilerken 3'üncü Dünya Savaşı söylemleri de altın fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Altın piyasası bir anda ters yüz olurken uzmanlar da çeşitli çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altın ve gram altın tarafındaki fiyat gelişmelerine dair açıklamalarda bulundu.

105989.jpg

Altın rakamlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Memiş, “Gram altında yılın son alım fırsatlarını veren bir hafta var karşımızda” diyerek altın yatırımcılarını son iki aydır temmuz ayına hazırladığını ifade etti.

3-dunya-savasi-aciklamasi-altin-fiyatlarini-ters-duz-etti.webp

Temmuz ayı itibariyle yükselişlerin başlayacağına dair uyarıları olduğunun altını çizen Memiş, uyarısının geçerli olduğunu belirtti. Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden her ay yeni bir rekorla yükseliş trendine girecek olan altın piyasasından bahseden Memiş, ''Ons altın tarafında 2600 dolar, gram altında ise 2700 TL ilk hedef seviyemizdir.

3-dunya-savasi-aciklamasi-altin-fiyatlarini-ters-duz-etti.jpg

Yıl sonunda ons tarafından 3 bin dolar hedef, gram altında 3 bin, 3 bin 500 TL aralığını hedef olarak beklemeye devam ediyoruz. Bundan sonra altın yolculuğu başlıyor. Bu son uyarımdır. Temmuzda altında yükseliş yolculuğu başlıyor." değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan gram altın alış fiyatı 2.424,36 TL olarak gün içinde işlem gördü.